Осінній суп з гарбуза готується дуже швидко, але виходить смачний і корисний
Австрійський співак і драг-квін, переможець 59-го пісенного конкурсу Євробачення, Кончіта Вурст 6 листопада відзначає свій день народження. Йому виповнилось 37 років. Співак має провокуючий образ – борода у поєднанні із жіночим одягом. Так він втілює гендерну суміш та демонструє, що кожна людина має як чоловічий, так і жіночий початок.
Співак не боїться бути собою та демонструє себе у соцмережах в різних настроях і образах. Інформації щодо вподобань у їжі не має. Але коли він завітав на дитяче кулінарне шоу "An die Töpfe, fertig, lecker!", то був у захваті від супу з гарбузом та рибою. Навіть сказав, що це "краще за будь-який бургер". Тож давайте приготуємо страву, яку оцінив переможець Євробачення.

Очистіть від шкірки і насіння гарбуз, наріжте на невеликі шматочки. Яблуко, цибулю теж наріжте на дрібні кубики. Подрібніть часник та імбир. Візьміть каструлю, влийте трохи олії та поставте на вогонь. Як погріється викладіть ці інгредієнти та обсмажте 5-6 хвилин. Залийте бульйоном і тушкуйте 12-15 хвилин до готовності овочів.
Поріжте рибу на шматочки. Посоліть, поперчіть, полийте соком лимона. Ретельно перемішайте та викладіть на розігріту сковороду. Підсмажте з усіх сторін, постійно помішуючи. Риба має набути злегка золотистий відтінок. Викладіть у суп.
Окремо відваріть рис згідно з інструкцією на пачці. Подавайте окремо. Суп перед вживанням можна посипати зеленню.
Поради від Інформатора: щоб суп мав виражений смак, додайте до нього більше спецій, наприклад, лавровий лист, чорний перець, паприка, шафран або коріння петрушки чи селери. Також можна додати моркву та солодкий перець. Щоб зробити суп більш кремовим, можна додати вершки або сир.