Марго Роббі зізналася, що з'їла, щоб стати схожою на Барбі

Акторка поділилась рецептом, який зробить шкіру сяючою

Марго Роббі
Це ферментований продукт, багатий на пробіотики, вітаміни та мінерали.

Австралійська акторка Марго Роббі, яка вразила світ своєю появою в образі ляльки Барбі в однойменному фільмі, 2 липня відзначає день народження. Вона ретельно стежить за своєю зовнішністю та харчуванням. А під час підготовки до ролі Барбі й взагалі дотримувалась певного раціону, який допоміг їй виглядати приголомшливо.

Марго Роббі, щоб отримати сяючу шкіру і струнку фігуру, вживала ферментовані продукти, в тому числі кімчі. Саме ця страва допомогла відомій акторці досягти бажаного результату, бо містить велику кількість пробіотиків і вітамінів. Приготувати кімчі можна дома. Для цього потрібна пекінська капуста та ще кілька продуктів, які можна придбати у будь-якому супермаркеті. 

Пекінська капуста кімчі

Страва виходить гостра, але смачна
Страва виходить гостра, але смачна

Вам знадобиться:

  • 1 качан пекінської капусти
  • 1-2 пучка зеленої цибулі
  • 1 редис дайкон
  • 1 склянка натертої моркви
  • 1 головка часнику
  • 1 маленький шматочок імбиру
  • 1/2 груші або яблука
  • 1/2 середньої цибулини
  • 2/3 склянки рибного соусу
  • 1 картоплина середнього розміру
  • 2/3 склянки корейських пластівців чилі (відрегулюйте по бажаному рівню спецій)
  • велика морська сіль

Приготування:

Візьміть качан пекінської капусти та розріжте вздовж на чотири частини. Потім поріжте на великі шматки та перекладіть у миску. Щедро посоліть та перемішайте, трохи притискаючи, щоб капуста зм'якла. Відставте в сторону.

Поставте відварюватись середню за розміром картоплину, а тим часом подрібніть зелену цибулю, редиску дайкон та моркву. Перекладіть овочі у миску і переходьте до приготування заправки. Для цього вам знадобиться блендер. У його чашу відправте грушу або яблуко, половину цибулини, очищений часник та імбир. Також додайте рибний соус і все ретельно перебийте.

Перекладіть отриману заправку у миску та додайте до неї пластівці корейського перцю чилі і потовчену картоплю. Все ретельно перемішайте. До цього часу ваша капуста вже мала зм'якнути і віддати зайву рідину. Промийте її від солі і гарно відтисніть. Перекладіть її у миску та додайте овочі і заправку. Перемішайте. 

Перекладіть кімчі в ємкість та щільно її закрийте, щоб не виходило повітря. Залиште при кімнатній температурі на кілька днів для бродіння, потім поставте у холодильник ще на кілька днів, а можна навіть тиждень. Бо ферментація процес тривалий, тож чим довше стоїть кімчі, тим він корисніший. Насолоджуйтесь!

Порада від Інформатора: рибний соус можна замінити на соєвий чи устричний. Також можна замість нього додати сіль і трохи цукру, він допоможе збалансувати смак і сприятиме процесу ферментації. Коріандр додасть страві свіжості та пікантності.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Cassie Yeung (@cassyeungmoney)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити