Акторка поділилась рецептом, який зробить шкіру сяючою
Австралійська акторка Марго Роббі, яка вразила світ своєю появою в образі ляльки Барбі в однойменному фільмі, 2 липня відзначає день народження. Вона ретельно стежить за своєю зовнішністю та харчуванням. А під час підготовки до ролі Барбі й взагалі дотримувалась певного раціону, який допоміг їй виглядати приголомшливо.
Марго Роббі, щоб отримати сяючу шкіру і струнку фігуру, вживала ферментовані продукти, в тому числі кімчі. Саме ця страва допомогла відомій акторці досягти бажаного результату, бо містить велику кількість пробіотиків і вітамінів. Приготувати кімчі можна дома. Для цього потрібна пекінська капуста та ще кілька продуктів, які можна придбати у будь-якому супермаркеті.
Візьміть качан пекінської капусти та розріжте вздовж на чотири частини. Потім поріжте на великі шматки та перекладіть у миску. Щедро посоліть та перемішайте, трохи притискаючи, щоб капуста зм'якла. Відставте в сторону.
Поставте відварюватись середню за розміром картоплину, а тим часом подрібніть зелену цибулю, редиску дайкон та моркву. Перекладіть овочі у миску і переходьте до приготування заправки. Для цього вам знадобиться блендер. У його чашу відправте грушу або яблуко, половину цибулини, очищений часник та імбир. Також додайте рибний соус і все ретельно перебийте.
Перекладіть отриману заправку у миску та додайте до неї пластівці корейського перцю чилі і потовчену картоплю. Все ретельно перемішайте. До цього часу ваша капуста вже мала зм'якнути і віддати зайву рідину. Промийте її від солі і гарно відтисніть. Перекладіть її у миску та додайте овочі і заправку. Перемішайте.
Перекладіть кімчі в ємкість та щільно її закрийте, щоб не виходило повітря. Залиште при кімнатній температурі на кілька днів для бродіння, потім поставте у холодильник ще на кілька днів, а можна навіть тиждень. Бо ферментація процес тривалий, тож чим довше стоїть кімчі, тим він корисніший. Насолоджуйтесь!
Порада від Інформатора: рибний соус можна замінити на соєвий чи устричний. Також можна замість нього додати сіль і трохи цукру, він допоможе збалансувати смак і сприятиме процесу ферментації. Коріандр додасть страві свіжості та пікантності.
Посмотреть эту публикацию в Instagram