Мама зіпсувала Григорію Решетнику фігуру – надіслала посилку з Миколаєва

Хрустики виходять дуже тоненькі і буквально тануть у роті

Рецепт
Від цих смаколиків неможливо відірватись.

Український телеведучий та шоумен Григорій Решетнік 17 жовтня відзначає день народження. Йому виповнилось 42 роки. Широку популярність він отримав після виходу на екрани таких проєктів як "Україна має талант", "Холостячка", "Холостяк" та "Неймовірна правда про зірок". Голос та стиль Григорія Решетника знають і люблять мільйони телеглядачів.

Григорій Решетнік обожнює смачну їжу та різні солодощі, але намагається себе стримувати аби мати гарну форму. У цьому йому допомагає спорт. Час від часу телеведучий ділиться тренуваннями у соціальних мережах, наголошуючи на важливості подолання себе. Але його не завжди підтримують рідні. Наприклад, мама намагається нагодувати солодощами власного приготування. І одними з улюблених є хрустики або вергуни. Григорій називає їх "прощай фігура".

Перед такими смаколиками ніхто не встоїть.
Перед такими смаколиками ніхто не встоїть.

Цей смаколик традиційно готують на Миколаївщині. Рецептів його приготування є чимало, але класичний включає всього три інгредієнти. А насмажити велику миску можна дуже швидко. 

Хрустики на горілці

Григорій Решетнік показав через які смаколики не може схуднути 1
Хрустики готуються дуже швидко і просто.

Вам знадобиться:

  • яйця – 3 шт.
  • горілка – 50 мл
  • борошно – 2 склянки
  • олія
  • цукрова пудра

Як готувати:

У великій мисці змішуєте яйця, горілку і борошно. Має вийти туге тісто. Розкачуєте його у тонкий пласт (2-3 мм товщиною) та нарізаєте на невеликі ромби. Всередині кожного ромба робите надріз та один із кінчиків протягуєте через цей отвір.

Ставите на вогонь пательню, наливаєте велику кількість олії, щоб можна було смажити, як у фритюрі, та добре нагріваєте її. Далі смажите хрустики. Вони мають бути красивого золотистого кольору. Викладаєте на паперову серветку і коли стече зайвий жир, перекладаєте на тарілку і посипаєте цукровою пудрою. Смачного!

Поради від Інформатора: щоб покращити смак хрустиків, додайте до тіста ванільний цукор або корицю, цедру цитрусових. 

@_tanyushina_ Хрустики Готували у вас таке? Любите їх? На Полтавщині, наприклад, це традиційний смаколик на весілля і інші свята. Рецепт елементарний. Дякую моїй тітоньці Світлані, що навчила нас з вами їх робити) 3 яйця 1 повна столова ложка горілки Борошно За бажанням, можна додати дрібку ваніліну Замісити круте тісто, таке, щоб не липло до рук. Борошно додавайте поступово, спочатку можна місити ложкою, потім замісити руками. Розділити на 3-5 частин і дуже тонко розкачати кожну в пласт. Настільки тонко, наскільки зможете. Розрізати і сформувати хрустики, як на відео. В глибокій сковороді розігріти гарно олію. Викладати по 2-3 хрустика, багато не кладіть, бо дуже ростуть! Смажити з кожної сторони буквально по хвилині. Не пересмажуйте. Готові хрустики посипати цукровою пудрою. Ну що скажете? У вас такий саме рецепт чи інакше їх готуєте? Смачного!♥️ #tanyushina_печиво #українськакухня #хрустики #рецептиукраїнською ♬ оригінальний звук - tanyushina

Читайте нас у Facebook

Image
Оперативні новини: Україна, світ, війна. Підпишись 👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити