Кулінарний шедевр Метью Мак-Конагея - вершкове різотто

Актор прекрасно готує та навіть збирався видати кулінарну книгу

Рецепт, різотто
Як смачно приготувати різотто зі спаржею та пармезаном за рецептом голлівудського оскароносця.

Рецепт різотто зі спаржею сподобається усім, хто любить італійську кухню. Готувати його нескладно. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду. 

4 листопада народився оскароносний американський актор, сценарист та автор книг Метью Мак-Конагей. Він прекрасно готує та навіть збирався видати кулінарну книгу. На сімейних вилазках у трейлері (Мак-Конагей має дружину та трьох дітей) щасливий татусь годує всіх стейками з особливим соусом для барбекю, до якого має спеціальний секретний інгредієнт, аби той виходив особливо смачним. Крім того, Мак-Конагей поділився з шанувальниками рецептом різотто зі спаржею, а Інформатор ділиться ним із вами. 

Вам знадобиться: 

  • Спаржа - 500 г.
  • Оливкова олія - одна столова ложка. 
  • Цибуля - штука.
  • Часник - зубчик.
  • Рис - 200 г.
  • Вино біле сухе - 250 мл.
  • Бульйон овочевий - 500 мл.
  • Вершкове масло - 200 г.
  • Пармезан - 75 г. 
  • Сіль, чорний перець - до смаку. 
Вершкове різотто круто затерти пармезаном!
Вершкове різотто круто затерти пармезаном!

Як готувати: 

Відваріть спаржу в окропі, допоки вона не стане м'якою. Злийте воду, дайте спаржі охолонути і наріжте її невеликими шматочками.

Часник і цибулю подрібніть. Для різотто розігрійте на сковороді олію і обсмажте цибулю та часник до золотистого кольору.

Додайте рис і смажте протягом хвилини, часто помішуючи. Додайте вино та тушкуйте 7 хвилин.

Додайте гарячий овочевий бульйон і готуйте на середньому вогні, постійно помішуючи, поки рідина не випарується (20 хвилин).

Порада від Інформатора: на фінальному етапі приготування додайте спаржу, олію та пармезан, посоліть і поперчіть, розмішайте.  Смачного!

Як ми вже писали, актор готує стейк та особливий соус до нього. Ми знайшли підтвердження цьому в його Instagram. Друзі подейкують, що актор знає секретний рецепт приправи до м'яса для барбекю. Мовляв, коли його запитують про таємну приправу, Метью натякає, що вона зовсім не на основі паприки. І на цьому, власне, все.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube