Актор прекрасно готує та навіть збирався видати кулінарну книгу
Рецепт різотто зі спаржею сподобається усім, хто любить італійську кухню. Готувати його нескладно. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду.
4 листопада народився оскароносний американський актор, сценарист та автор книг Метью Мак-Конагей. Він прекрасно готує та навіть збирався видати кулінарну книгу. На сімейних вилазках у трейлері (Мак-Конагей має дружину та трьох дітей) щасливий татусь годує всіх стейками з особливим соусом для барбекю, до якого має спеціальний секретний інгредієнт, аби той виходив особливо смачним. Крім того, Мак-Конагей поділився з шанувальниками рецептом різотто зі спаржею, а Інформатор ділиться ним із вами.
Відваріть спаржу в окропі, допоки вона не стане м'якою. Злийте воду, дайте спаржі охолонути і наріжте її невеликими шматочками.
Часник і цибулю подрібніть. Для різотто розігрійте на сковороді олію і обсмажте цибулю та часник до золотистого кольору.
Додайте рис і смажте протягом хвилини, часто помішуючи. Додайте вино та тушкуйте 7 хвилин.
Додайте гарячий овочевий бульйон і готуйте на середньому вогні, постійно помішуючи, поки рідина не випарується (20 хвилин).
Порада від Інформатора: на фінальному етапі приготування додайте спаржу, олію та пармезан, посоліть і поперчіть, розмішайте. Смачного!
Як ми вже писали, актор готує стейк та особливий соус до нього. Ми знайшли підтвердження цьому в його Instagram. Друзі подейкують, що актор знає секретний рецепт приправи до м'яса для барбекю. Мовляв, коли його запитують про таємну приправу, Метью натякає, що вона зовсім не на основі паприки. І на цьому, власне, все.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.