«З початку великої війни чимало громадян віком 60 і більше років виявили бажання долучитись до захисту України. Але в українському законодавстві є обмеження щодо залучення до служби такої категорії громадян. Наш законопроєкт знімає ці обмеження»
У зйомках відео взяли участь артистки, інфлюенсери та музиканти, які так само підтримують рівність та активність у соціальних питаннях: Маша Кондратенко, Кажанна, Brykulets, Структура Щастя, Renie Cares, badactress, Олександр Заїка, анастимоза, Скажи Щось Погане, Лея, provulok та інші.
Домашній йогурт від Лілії Подкопаєвої сподобається всім, хто любить здорове харчування. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як приготувати сніданок для родини
Рецепт домашнього йогурту від Лілії Подкопаєвої сподобається всім, хто любить здорову їжу. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та корисний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Лілія Подкопаєва — українська гімнастка, заслужений майстер спорту України, суддя міжнародної категорії. Володарка Кубка Європи, 45 золотих, 21 срібна та 14 бронзових медалей. Абсолютна чемпіонка світу зі спортивної гімнастики, чемпіонка Європи Олімпійська чемпіонка. А ще - мама доньки та сина.
«На сніданок мої діти люблять вівсяну кашу у різних інтерпретаціях. Звичайно, ми нею не зловживаємо, тому що кажуть, що якщо постійно їсти вівсянку, то вона вимиває кальцій. Вдома я відповідальна за сніданками, а решта роботи лежить на моїй мамі», – каже Лілія. Що ж, чудова альтернатива ранковій вівсянці – домашній йогурт.
Налийте молоко в термостійку посудину. Доведіть до кипіння і охолодіть приблизно до 40°С. Додайте в молоко натуральний йогурт і добре перемішайте. Розлийте по порціонним банкам Далі все буде залежати від вашого кухонного обладнання:
Порада від Інформатора: Весь посуд, який ви будете використовувати для приготування, має бути оброблений окропом для стерилізації. Обирайте молоко жирністю 3,2-3,5%, менше краще не використовувати. Якщо ви хочете більш жирний йогурт, тоді й молоко беріть жирніше. Якщо ви використовуєте для приготування не закваску, а готовий йогурт з магазину, то відповідально поставтеся до його вибору. У складі мають бути лише корисні бактерії, без стабілізаторів, ароматизаторів та шкідливих наповнювачів.
Продукт, що сквасився, ні в якому разі не перемішуйте і не збовтуйте, інакше його структура може зруйнуватися і йогурт не вийде. Зберігайте готовий йогурт в холодильнику не більше, ніж 5 днів. Улюблені фрукти наріжте шматочками та додайте до готового йогурту.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.