У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Маргарита - улюблена піца Тото Кутуньо, сподобається всім, хто любить італійську кухню. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото та відео, як швидко та смачно приготувати італійський сніданок
Рецепт Маргарити, улюбленої піци Тото Кутуньо, сподобається всім, хто любить італійську кухню. Готувати його легко та смачно. Цей класичний рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Найпопулярніша пісня Тото Кутуньо називається “Я італієць”. Це чиста правда. Співак обожнює все італійське, зокрема італійську кухню.
Тото Кутуньо обожнює пасту з різними соусами: болоньєзе, карбонару або просто з беконом. Не відмовляється від свіжих салатів, м'яса. Але найбільше він любить піцу. Вживає її у величезних кількостях і з різними наповнювачами, готовий вживати її на сніданок, обід та вечерю.
Під час останнього концерту Тото Кутуньо у Києві окремо оговорювалось, що у його гримерці має бути щонайменше дві піци "Маргарита" для співака і ще кілька десятків для його п'ятнадцяти музикантів. Тож, давайте приготуємо справжню італійську Маргариту.
У великій ємності змішайте борошно, дріжджі та сіль, перемішайте. Додайте воду кімнатної температури, розмішайте до однорідної суміші.Отримане тісто перенесіть на стіл, посипаний мукою, вимішуйте близько 5 хвилин. Після цього відкладайте і накривайте рушником для збільшення його розміру.
Порада від Інформатора: слід розкачувати тісто тонким шаром, тому що в духовці воно ще підніметься. Духовка, в яку ві ставите піцу, має бути розігріта до 220-240 градусів.
Наріжте кружальцями помідори, потріть сир. Розкачайте тісто. Викладайте тісто на лист. Змастіть його зверху томатною пастою та викладайте помідори та сир. Збризніть оливковою олією. Деко з піцею відправляйте в попередньо розігріту духовку. Випікайте протягом 10-12 хвилин до утворення хрусткої скоринки. Готову піцу прикрасьте базіліком.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.