Італійський сніданок: готуємо улюблену піцу Тото Кутуньо

Маргарита - улюблена піца Тото Кутуньо, сподобається всім, хто любить італійську кухню. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото та відео, як швидко та смачно приготувати італійський сніданок

Маргарита - улюблена піца Тото Кутуньо
Маргарита - улюблена піца Тото Кутуньо

Рецепт Маргарити, улюбленої піци Тото Кутуньо, сподобається всім, хто любить італійську кухню. Готувати його легко та смачно. Цей класичний рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду

Найпопулярніша пісня Тото Кутуньо називається “Я італієць”. Це чиста правда. Співак обожнює все італійське, зокрема італійську кухню.

 

Тото Кутуньо обожнює пасту з різними соусами: болоньєзе, карбонару або просто з беконом. Не відмовляється від свіжих салатів, м'яса. Але найбільше він любить піцу. Вживає її у величезних кількостях і з різними наповнювачами, готовий вживати її на сніданок, обід та вечерю.
Під час останнього концерту Тото Кутуньо у Києві окремо оговорювалось, що у його гримерці має бути щонайменше дві піци "Маргарита" для співака і ще кілька десятків для його п'ятнадцяти музикантів. Тож, давайте приготуємо справжню італійську Маргариту.

Маргарита - улюблена піца Тото Кутуньо
Маргарита - улюблена піца Тото Кутуньо

Вам знадобиться:

  • 300 г пшеничного борошна;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1 чайна ложка швидких дріжджів;
  • 1 столова ложка оливкової олії;
  • 200 г води;
  • 100 г томатної пасти;
  • 10 г свіжого базиліку;
  • 1 зубчик часнику;
  • 250 г сиру Моцарелла;
  • 3-4 помідора.

Як готувати

 

У великій ємності змішайте борошно, дріжджі та сіль, перемішайте. Додайте воду кімнатної температури, розмішайте до однорідної суміші.Отримане тісто перенесіть на стіл, посипаний мукою, вимішуйте близько 5 хвилин. Після цього відкладайте і накривайте рушником для збільшення його розміру. 

Порада від Інформатора: слід розкачувати тісто тонким шаром, тому що в духовці воно ще підніметься. Духовка, в яку ві ставите піцу, має бути розігріта до 220-240 градусів.

Наріжте кружальцями помідори, потріть сир. Розкачайте тісто. Викладайте тісто на лист. Змастіть його зверху томатною пастою та викладайте помідори та сир. Збризніть оливковою олією. Деко з піцею відправляйте в попередньо розігріту духовку. Випікайте протягом 10-12 хвилин до утворення хрусткої скоринки. Готову піцу прикрасьте базіліком. 

Раніше Інформатор писав:

 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.   

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube