"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
"І поки весь світ чекає на диво від Трампа, дай Бог, ми з вами маємо не чекати, ми маємо не втрачати стійкості. Ми маємо пахати. Треба працювати кожен день, всім народом на стійкість всієї держави. Порізно виграти у цій битві просто неможливо"
Сонце увійде в активний і заповзятливий знак Стрільця: підвищиться наш ентузіазм, енергійність, бажання діяти, змінювати своє життя
Артист презентував нове музичне відео «7000 АЛЛО» у якому постав у стильних образах, зовсім незвичних для свого іміджу. Ця робота стала фундаментом для нового творчого напрямку виконавця.
Смажений сир з чатні з черешні сподобається всім, хто любить свіжі фрукти. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт смаженого сиру з чатні з черешні сподобається всім, хто любить свіжі фрукти. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Термін чатні походить від східно-індійського chatni, що означає «сильно пряний». Це традиційна індійська суміш з фруктів, овочів та трав, яку подають до основної страви — м’ясної, рибної, або з круп. Чатні виникло близько 2000 років тому на індійському субконтиненті у формі соусу або пасти зі свіжих інгредієнтів. Згодом чатні перейняли римляни, а потім британці. Саме на території сучасної Англії і пройшла його трансформація від старовинної форми до сучасної версії.
У сотейнику розігрійте вершкове масло та оливкову олію, обсмажте подрібнений шалот до прозорості, додайте мед, перемішайте, додайте 100 г черешні, позбавленої кісточок, і 20 мл води, перемішуйте протягом хвилини. Додайте оцту, корицю, гвоздику та тертий імбир, перемішайте та зніміть з вогню.
Порада від Інформатора: У цьому випадку можна також використовувати з білою пліснявою. Вона надасть страві цікавий присмак. Сир при нагріванні розтікається. Тому для обсмажування його потрібно захистити – упакувати в будь-яку їстівну оболонку. Найпростіша - борошно, в якому можна обваляти шматочки сиру перед тим, як покласти на пательню.
Фісташки підігрійте з 30 мл оливкової олії та розбийте блендером до стану пухкої пасти.
На сковороді розігрійте оливкову олію та обсмажте товсті скибочки сиру протягом кількох хвилин з кожного боку. Залиште трохи свіжого сиру для подачі. Сир викладайте на тарілку, полийте чатні з черешні, зверху кладіть подріблені фісташки, додайте трохи свіжої черешні, прикрасте базиліком і посипте скибочками свіжого не смаженого сиру.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.