Агресія Росії – це не лише прямий напад на Україну, але й загроза основам світового миру. Нездатність Ради Безпеки ООН зупинити імперіалістичні амбіції свого постійного члена підриває її авторитет та легітимність міжнародного права
Луна знаходиться в зростаючій фазі, а значить сприяє новим починанням, дає нам додаткову енергію
“Тихий дощ” — це лірична подорож, де похмурого осіннього вечора ти можеш залишитися наодинці зі своїми думками. Здається, місто дихає ритмом цієї пісні, й навіть на перший погляд байдужі бетонні стіни вбирають у себе цю мелодію. І кожен стає свідком цієї магії й частиною осінньої симфонії — меланхолійної, але водночас сповненої тихої надії на новий світанок.
Сулугуні в клярі на сніданок сподобається всім, хто любить сир. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт сулугуні в клярі сподобається всім, хто любить сир. Готувати його швидко та смачно. Цей грузинський рецепт простий та практичний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Сир сулугуні смачний та корисний. Він містить безліч вітамінів, фосфор, залізо, магній, калій, натрій і магній. Цей сир дуже багатий білком. Сулугуні підходить тим, хто дотримується здорового харчування. Його рекомендують вживати дітям і вагітним жінкам. Тож рецепт Інформатора не лише смачний, а й корисний.
Сир сулугуні наріжте невеликими брусочками. Окремо в одну миску насипте панірувальні сухарі, а в іншу розбийте яйця і трохи збовтайте. Кожен брусочок сиру вмочіть у яйце, потім обваляйте в панірувальних сухарях. Потім знову вмочіть у яйце і обваляйте в сухарях.
Порада від Інформатора: обираючи сулугуні, переконайтесь, що його колір кремовий або молочний, зрідка допускається жовтого відтінку, в залежності від використаного молока. Свіжий сир має щільну і пружну консистенцію з наявністю дірочок і ямочок, злегка солоний присмак, слабовиражений кисломолочний запах. Сир, який має ці ознаки, свіжий, якісний і придатний до вживання.
У сковороду налийте олію і доре розігрійте її. Викладіть в олію сир в паніровці і обсмажте з усіх боків до золотистого кольору близько 40 секунд з кожного боку. Викладіть сулугуні в клярі на паперові серветки, щоб стекла зайва олія. Подавайте гарячим.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.