Готуємо улюблений овочевий тако Майкла Джексона. Рецепт мексиканський, продукти українські

Читать на русском

Як смачно приготувати тако з цибулею, солодким перцем та томатами

Читать на русском
Рецепт улюбленої страви Майкла Джексона
Рецепт тако, які обожнював Майкл Джексон, для тих, хто любить мексиканську кухню!

Як смачно приготувати тако з цибулею, солодким перцем та томатами

Рецепт тако сподобається усім, хто любить мексиканську кухню! Готувати його просто. А щоб страва вийшла смачною, Інформатор має для вас підказку. 

29 серпня народився поп-король Майкл Джексон. Культовий співак, композитор та хореограф, як відомо, змінив музикальну картину минулого сторіччя. Понад усе Джексон любив смажені крильця KFC. Крім того, Майкл дуже любив мексиканську кухню!

Майкл Джексон любив мексиканську кухню!
Майкл Джексон любив мексиканську кухню!

У його раціоні були буріто - пшеничні тортильї з начинкою - м'ясом, бобами, томатами, рисом. Також він любив тако - кукурудзяні тортильї з овочевою начинкою та енчилада - тонкі кукурудзяні хлібці з начинкою, овочами та соусом. Їв поп-король і гострі овочеві страви.

Крім того, Майкл любив мінеральну воду, соки, свіжі фрукти та солодке. Наприклад, Skitles, M&M's, льодяники, карамельний попкорн. Майкл Джексон дуже любив жувальну гумку та ніколи не переїдав!

Харчові звички Майкла Джексона були різними - у різні періоди його життя. У 80-ті молодий Джексон усвідомлено прийшов до вегетаріанства. По-перше, він любив все живе, у тому числі і тварин, по-друге, він хотів бути в ідеальній формі як танцюрист.

 

На честь Дня народження поп-короля Інформатор розповість вам, як приготувати фітнес варіант тако в домашніх умовах! 

Вам знадобиться:

Тортилья - 5 штук.

Цибуля ріпчаста - 1 штука.

Перець болгарський червоний - 1/2 штуки.

Червоний перець чилі - 1/2 штуки.

Соус соєвий - 10 мл.

Томати - 2 штуки.

Томатний соус - 25 г.

Олія соняшникова - 30 г.

Вода - 30 мл.

Сіль, суміш спецій та зелень - за смаком.

Як готувати 

Цибулю, помідори, зелень і перець промийте у проточній воді та обсушіть. Почистьте цибулю. З болгарського перцю видаліть плодоніжку та насіння.

Підготуйте сковороду, але олію поки не наливайте. Поставте на середній вогонь. Протягом 10-15 секунд просушіть кожен коржик на сковороді з обох боків. Після чого відразу складіть коржики навпіл і викладіть їх на тарілку.

Цибулю дрібно наріжте, те саме проробіть і з перцем чилі. Болгарський перець наріжте соломкою і відправте в сковороду. Влийте дві чайні ложки соєвого соусу. Потім кілька хвилин обсмажуйте овочі, після чого додайте нарізаний помідор і томатну пасту.

Добре перемішайте всі інгредієнти, додайте 30 мл води. Розгорніть коржики й викладіть на них начинку. Постарайтеся рівномірно розподілити її між усіма коржами. Прикрасьте коржики зеленню перед подачею на стіл!

Порада від Інформатора. А щоб тако був ситнішим та ще смачнішим, можна додавати до його складу курку! Для цього куряче м'ясо треба вимити та нарізати дрібними кубиками, посолити і поперчити. На сковороду влити 1 чайну ложку олії.

Коли масло добре розігріється, покладіть курку і обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки. Обсмажуйте близько 5 хвилин. Курка додається до начинки на етапі обсмаження цибулі та перців. 

 До курячого тако додають часник, кінзу та сік лайма. 
 До курячого тако додають часник, кінзу та сік лайма. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.