Як приготувати смачний бульйон з м'ясом, овочами та локшиною - детальний рецепт з фото
Рецепт ситної та ароматної локшини з овочами та м'ясом від Джамали сподобається усім, хто надає перевагу смачним та поживним стравам. Готувати його зовсім нескладно. А щоб страва мала ще більший ефект, Інформатор має для вас смачну пораду!
27 серпня народилась українська кримськотатарська співачка Джамала, переможниця пісенного конкурсу "Євробачення-2016". З такої нагоди ми ділимося з вами рецептом страви, яку співачка готує для своєї сім'ї.
Для цього змішайте борошно, воду, олію, присоліть та замішуйте руками близько 10 хвилин. Залиште у теплі на годину. Потім тонко розплескайте тісто і розріжте на прямокутники, занурте в олію та залиште ще на 10 хвилин. Обережно розтягніть качалкою по поверхні столу. Гострим ножем наріжте тісто на локшину і відваріть до готовності.
Для цього розтопіть баранячий жир, додайте м'якуш баранини й підсмажте до рум'яної скоринки. Цибулю, моркву, картоплю та болгарський перець наріжте дрібними кубиками.
Подрібніть часник, селеру та петрушку. Додайте все це до м'яса, присоліть і поперчіть до смаку. Розмішайте та тушкуйте 10 хвилин. Влийте в суміш бульйон від локшини. Потім розкладіть масу в глиняні миски: спочатку локшину, а зверху - основу.
Загальний час приготування - одна година 20-25 хвилин. Перевага страви полягає в її поживності, адже вона містить м'ясо й локшину, а ще - овочі. Разом з тим ви смакуєте надкорисний для травлення та смачний бульйон.
Порада від Інформатора: на фінальному етапі приготування - додайте до локшини трохи оливкової олії - для багатства смаку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live.Підписатися на канал у Viber можна тут.