Ці бургери готуються з фаршу індички і з ананасом
Пропонуємо приготувати гавайські бургери, адже їх можна приготувати удома на пательні. Рецепт гавайських бургерів сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб смакувало краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
25 березня народився український боксер Володимир Кличко. Він із задоволенням готує сам - на грилі.
"Я дуже люблю готувати на барбекю городину, рибу. Але моя фірмова страва - м'ясо на грилі. Головне - готувати собі насолоду, на свіжому повітрі, серед чудової природи", - якось поділився спортсмен.
Спочатку обережно змішайте трохи меленої індички, сухарів, нарізаний кубиками болгарський перець, зелену цибулю, подрібнений імбир, трохи ананасового соку та сіль. Сформуйте великі котлети та охолодіть до готовності.
На грилі вони обсмажуються близько 4-5 хвилин з кожного боку, на пательні на середньому - 10-15 хвилин. За бажанням за останні 5 хвилин приготування обсмажте ананас на грилі. Полийте бургери соусом теріякі протягом останніх двох хвилин смаження. Змастіть булочки майонезом. Смачного!
Порада від Інформатора: зберігайте залишки гамбургерних котлет у герметичному контейнері в холодильнику та з’їжте їх протягом 3-4 днів. Обов’язково шукайте м’ясо індички з 7% жиру, щоб гамбургери залишалися соковитими й ароматними.