Дістати ножі: Кеті Перрі наважилася кинути виклик самому Гордону Рамзі

Соковиті фрикадельки у поєднанні з овочевим спагеті від Кеті Перрі виглядають неперевершено

Рецепт
Страву можна вживати навіть ввечері.

Американська авторка-виконавиця та акторка Кеті Перрі 25 жовтня відзначає день народження. Їй виповнився 41 рік. Вона має репутацію сильної особистості, відома своєю благодійною діяльністю як посол доброї волі ООН та знана як артистка. Кеті Перрі є однією з найуспішніших співачок сучасності. Вона 13 разів номінована на премію "Греммі" та є володаркою шести нагород Billboard Music Awards.

Співачка та бізнесвумен завжди виглядає неперевершено і має чудову фігуру. Все завдяки спорту і здоровому харчуванню. Вона давно відмовилась від обробленої їжі та алкоголю, віддає перевагу овочам, нежирному м'ясу та фруктам. Кеті Перрі завітала на кухню до знаного шеф-кухаря Гордона Рамзі де приготувала страву з кабачків, яка подається з фрикадельками. 

Батл був цікавий і співачка показала своє вміння обходитись з ножем і пательнею. Гордон Рамзі оцінив її старання, адже страва і справді вийшла гарна. Рецепт її приготування не складний, і Інформатор залюбки його публікує для вас.

Спагеті з кабачка і фрикадельки з індички від Кеті Перрі

Страву оцінять навіть діти
Страву оцінять навіть діти.

Вам знадобиться:

Для фрикадельок:

  • фарш – 500 г
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • вустерширський соус – 2 ч.л.
  • яйце – 1 шт.
  • сіль та перець

Для томатного соусу:

  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • томатна паста – 1 ст.л.
  • подрібнені помідори – 400 г
  • орегано – 1/2 ч.л.
  • бальзамічний оцет – 1/2 ч.л.
  • оливкова олія

Для гарніра:

  • кабачки – 4 шт.
  • оливкова олія
  • сир пармезан

Як готувати:

Візьміть миску і перекладіть у неї фарш, додайте дрібно нарізану цибулю, часник, вустерширський соус і яйце. Посоліть та поперчіть м'ясо. Гарно перемішайте та сформуйте невеличкі кульки. Поставте в холодильник на 30 хвилин.

Тим часом приготуйте томатний соус. На пательню налийте трохи оливкової олії і викладіть нарізану цибулю. Пасеруйте 5-6 хвилин. Додайте часник, а потім томатну пасту, тушкуйте ще 2 хвилини. Потім додайте нарізані помідори, бальзамічний оцет та орегано. Посоліть і поперчіть. Перемішайте і тушкуйте ще 10 хвилин.

Візьміть іншу сковороду, гарно розігрійте її, налийте оливкову олію та викладіть в один шар фрикадельки. Обсмажте їх з усіх сторін. Потім вилийте томатний соус та протушіть 10 хвилин до готовності, періодично перевертаючи. Якщо соус стане занадто густим, додайте 50-100 мл води.

За допомогою спірального ножа, овочечистки чи мандоліни перетворіть 4 кабачки на спагеті. Викладіть їх на сковорідку, додайте трохи олії та протушіть 3-5 хвилин, періодично помішуючи, 3 - 5 хвилин. Спагеті мають стати м'якими з хрусткою скоринкою

Подавайте страву теплою. На тарілку викладіть фрикадельки в спагеті з кабачка, посипте пармезаном. 

Поради від Інформатора: спагеті з кабачка можна не смажити, а замаринувати, тоді смак буде більш свіжим. Можна додати так само нарізану моркву чи дайкон. У якості заправки підійде для овочевого спагеті соус песто з волоськими горіхами, базиліком, пармезаном та оливковою олією.

Слідкуйте за нами у Telegram

Image
Оперативні новини та разбори: Україна, світ, війна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити