Дакота Джонсон насолоджується не тільки в ліжку: 50 відтінків смачного

Проста страва, яка цілком гідна ресторанної подачі та схвальних відгуків

Рецепт
Запіканка, яка підійде як для сніданку, так і для вечері.

Американська акторка і модель Дакота Джонсон, яка відома роллю Анастейші Стіл у фільмі "П'ятдесят відтінків сірого", 4 жовтня відзначає 36 день народження. Вона є представницею акторської династії й поводиться у кадрі дуже впевнено, відмінно вживаючись у роль. А її неперевершена струнка фігура змушує позаздрити.

Щоб бути завжди у формі Дакота Джонсон дотримується плану харчування "3-2-1". Тобто вона їсть тричі на день, двічі протягом дня перекушує та щодня випиває не менше літра води. У раціоні акторки є білки, складні вуглеводи, багато клітковини і правильних жирів. Тобто обирає продукти, які їй дають енергію, щоб мати гарне самопочуття протягом дня.

Проте страви, за словами Дакоти, мають бути не лише корисними, а й смачними та естетично привабливими. Тому вона намагається поєднувати в них різнокольорові продукти. Запіканка с квасолі є фаворитом акторки. Бо не тільки збалансована і на довго дає відчуття ситості, а ще й неймовірно гарна. При цьому готується менш ніж за пів години. То що, спробуємо приготувати страву від зірки Голлівуду?

Запечена квасоля з сиром від Дакоти Джонсон

Страву можна подавати як гарнір, чи як закуску
Страву можна подавати як гарнір, чи як закуску.

Вам знадобиться:

  • смажена квасоля – 1 банка
  • вершковий сир – 250 г
  • сметана – 1 склянка
  • приправа тако – 2 ст.л.
  • часник – 2 зубчики
  • сир чедер – 1/2 склянки
  • помідор – 1 шт.
  • цибуля зелена – 3 пірця
  • кінза свіжа – 1 пучок
  • оливки – 1/2 склянки

Як готувати:

Увімкніть духовку, щоб розігрілась до 180 градусів. Візьміть форму для запікання та викладіть у неї підсмажену квасолю, утворивши рівний шар. У невеликій мисці з'єднайте вершковий сир, сметану, приправу тако та подрібнений часник, ретельно перемішайте. Викладіть суміш зверху на квасолю.

Поставте у духовку на 15-20 хвилин. Вийміть форму з духовки і посипте запіканку сиром чедер. Поверніть у духовку ще на 2-3 хвилини, сир має розплавитись. Тим часом наріжте помідор кубиком, а цибулю тонкими скибочками, кінзу подрібніть, за бажанням оливки розріжте навпіл.

Вийміть форму з духовки та посипте запіканку овочами. За бажанням прикрасьте сметаною. Подавайте з тостами чи галетами. 

Поради від Інформатора: страва буде більш ніжна, якщо використати відварену білу квасолю. Також гармонійними доданками стануть гриби і морква. Сметану можна замінити на вершки для насиченого смаку. Ще можна поекспериментувати з приправами, тим самим зробивши запіканку більш ароматною.

Читайте нас у Facebook

Image
Оперативні новини: Україна, світ, війна. Підпишись 👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити