Американці в захваті від такого обіду: готуємо корн-чаудер по рецепту Гордона Рамзі

Читать на русском

Як смачно приготувати кукурудзяну юшку з беконом

Читать на русском
Кукурудзяний суп
Замість бекону можн взяти курку чи яловичину

Як смачно приготувати кукурудзяну юшку з беконом

Рецепт кукурудзяної юшки сподобається усім, хто любить кукурудзу. Готувати його легко. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має смачну пораду. 

17 вересня американці відзначають День Конституції. На честь головного Закону Сполучених Шатів Інформатор публікує рецепт юшки, родом з Америки, яку обожнюють американці.

Вперше рецепт кукурудзяної юшки був опублікований в 1884 році в Бостонській кулінарній книзі. В основі - це густий суп на основі вершків та кукурудзи. 

Цю страву можна приготувати з того, що є в кладовій. Вона ситна й має гарний смак!
Цю страву можна приготувати нашвидкуруч з того, що є в коморі чи холодильнику. Вона ситна й має гарний смак!

Зазвичай основними інгредієнтами в кукурудзяній юшці є:

  • кукурудза,
  • цибуля,
  • селера,
  • вершки,
  • вершкове масло,
  • борошно,
  • сіль і перець,
  • картопля, 
  • бекон, крекери. 

Причому використовувати можна як свіжу, так і консервовану чи заморожену кукурудзу, а також кукурудзяний крохмаль чи пюре у якості загущувача. 

Вам знадобиться:

  • Цибулина.
  • Молоко - стакан.
  • Курячий бульйон - 0,5 л.
  • Копчений бекон - 150 - 200 г.
  • Картопля - 2-3.
  • Кукурудза - баночка.
  • Кукурудзяне пюре - порція.
  • Олія - на засмажку.
  • Лаврушка - листочок.
  • Зелена цибуля.

Як готувати: 

Крупно ріжемо бекон. Чистимо та ріжемо кубиками картоплю. Все це підсмажуємо разом з цибулею, туди ж додаємо кілька пасм зеленої цибулі та лавровий лист. Тут важливо випарити вологу з картоплі. 

Все підсолюємо, та перед досолюванням пам'ятайте про те, що бекон вже солоний. Далі додаємо кукурудзяне пюре та саму кукурудзу й перемішуємо. Все це заливаємо курячим бульйоном. 

Далі додаємо молоко - для кольору. Варимо суп 12-15 хвилин на невеликому вогні. Перед подачею йому слід дати настоятись. 

Порада від Інформатора: наливаючи куриний бульйон - не лийте забагато, тільки покрийте ним поверхню маси в каструлі. Додати завжди можна, а от прибрати - на жаль, ні!

 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.