“Балістична ракета проти України є черговим доказом, що миру Росія точно не хоче. Путін просто щоразу плює в обличчя тим у світі, хто справді хоче відновлення миру. Його треба зупинити. Потрібно, щоб він відчував, чого коштують його хворі амбіції”
"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
Ми не завжди цінуємо тих людей, які поруч з нами, і нажаль, їх дуже легко втратити в одну лише мить. Бо жінка — це муза, вона надихає, розуміє, підтримує. Але якщо вона вже йде — то в більшості випадків назад не повертається. Ця одна помилка може розривати твоє серце багато років поспіль, а, можливо, і до кінця життя.
Як смачно приготувати кукурудзяну юшку з беконом
Рецепт кукурудзяної юшки сподобається усім, хто любить кукурудзу. Готувати його легко. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має смачну пораду.
17 вересня американці відзначають День Конституції. На честь головного Закону Сполучених Шатів Інформатор публікує рецепт юшки, родом з Америки, яку обожнюють американці.
Вперше рецепт кукурудзяної юшки був опублікований в 1884 році в Бостонській кулінарній книзі. В основі - це густий суп на основі вершків та кукурудзи.
Зазвичай основними інгредієнтами в кукурудзяній юшці є:
Причому використовувати можна як свіжу, так і консервовану чи заморожену кукурудзу, а також кукурудзяний крохмаль чи пюре у якості загущувача.
Крупно ріжемо бекон. Чистимо та ріжемо кубиками картоплю. Все це підсмажуємо разом з цибулею, туди ж додаємо кілька пасм зеленої цибулі та лавровий лист. Тут важливо випарити вологу з картоплі.
Все підсолюємо, та перед досолюванням пам'ятайте про те, що бекон вже солоний. Далі додаємо кукурудзяне пюре та саму кукурудзу й перемішуємо. Все це заливаємо курячим бульйоном.
Далі додаємо молоко - для кольору. Варимо суп 12-15 хвилин на невеликому вогні. Перед подачею йому слід дати настоятись.
Порада від Інформатора: наливаючи куриний бульйон - не лийте забагато, тільки покрийте ним поверхню маси в каструлі. Додати завжди можна, а от прибрати - на жаль, ні!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.