Як смачно приготувати кукурудзяну юшку з беконом
Рецепт кукурудзяної юшки сподобається усім, хто любить кукурудзу. Готувати його легко. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має смачну пораду.
17 вересня американці відзначають День Конституції. На честь головного Закону Сполучених Шатів Інформатор публікує рецепт юшки, родом з Америки, яку обожнюють американці.
Вперше рецепт кукурудзяної юшки був опублікований в 1884 році в Бостонській кулінарній книзі. В основі - це густий суп на основі вершків та кукурудзи.
Зазвичай основними інгредієнтами в кукурудзяній юшці є:
Причому використовувати можна як свіжу, так і консервовану чи заморожену кукурудзу, а також кукурудзяний крохмаль чи пюре у якості загущувача.
Крупно ріжемо бекон. Чистимо та ріжемо кубиками картоплю. Все це підсмажуємо разом з цибулею, туди ж додаємо кілька пасм зеленої цибулі та лавровий лист. Тут важливо випарити вологу з картоплі.
Все підсолюємо, та перед досолюванням пам'ятайте про те, що бекон вже солоний. Далі додаємо кукурудзяне пюре та саму кукурудзу й перемішуємо. Все це заливаємо курячим бульйоном.
Далі додаємо молоко - для кольору. Варимо суп 12-15 хвилин на невеликому вогні. Перед подачею йому слід дати настоятись.
Порада від Інформатора: наливаючи куриний бульйон - не лийте забагато, тільки покрийте ним поверхню маси в каструлі. Додати завжди можна, а от прибрати - на жаль, ні!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.