Рецепти страв в духовці
Не всі з нас люблять витрачати багато часу на приготування їжі. Тому можна готувати різні смачні страви в духовці, і не витрачати на них кілька годин.
Інформатор зібрав 5 рецептів страв, які можна приготувати в духовці.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: натерти гарбуз на тертці, залишити на 15 хвилин і віджати зайвий сік. Додати до нього інші інгредієнти і вимісити тісто, а потім залишити його настоятися ще 20 хвилин. Викласти оладки ложкою на змащене олією деко і випікати в духовці при 190 градусах 15 хвилин з одного і 10 хвилин з іншого боку.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: розділити броколі на суцвіття і 3 хвилини поварити її в киплячій воді. Обсмажити цибулю в оливковій олії, викласти її у форму, зверху розкласти суцвіття броколі. Залити збитими яйцями зі спеціями й запікати 15 хвилин у духовці при 200 градусах.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: кускус зварити, баклажан, помідори без шкірки, цибулю, часник нарізати й тушкувати 5 хвилин. Додати помідори й орегано. Посолити, поперчити, додати сік лимона, кускус і ще раз приправити.
Духовку розігріти до 200 градусів. Перці заповнити начинкою і викласти в змащену маслом форму. Посипати тертим сиром і запікати в духовці впродовж 20 хв.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: дрібно нарізану цибулю обсмажити в оливковій олії, посолити. З помідорів зняти шкірку, болгарський перець почистити, нарізати їх кубиками й додати до цибулі. Обсмажувати овочі впродовж десяти хвилин. Потім подрібнити обсмажені овочі блендером до бажаної консистенції. Готовий соус рівним шаром викласти на дно форми для запікання.
Включити духовку й розігріти до 180 градусів. Вимиті й очищені від шкірки кабачки й баклажани, а також помідори, що залишилися нарізати кружальцями завтовшки 5 мм і викласти зверху на соус, чергуючи, посолити.
Зверху змастити оливковою олією, змішаною із подрібненим часником, меленою паприкою і травами. Накрити форму фольгою і відправити в нагріту духовку на 30 хвилин. Потім фольгу зняти, запікати ще 20 хвилин. Готову страву посипати дрібно нарізаною свіжою зеленню.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: нарізати кабачки великими брусочками і обваляти їх у борошні та спеціях. Окремо збити яйце і змішати панірувальні сухарі з приправами і травами. Кожен шматок кабачка вмочити по черзі в обидві місткості, викласти на деко і 25 хвилин запікати в духовці при 200 градусах.
Нагадаємо, 5 рецептів корисних солодощів, які будуть корисні для вашого організму, а також 5 рецептів домашнього лимонаду й морозива, а також йогурту.
Крім того, 5 простих рецептів незвичайних сніданків, які можна швидко приготувати.
Також Інформатор писав, прості рецепти салатів, які можна приготувати до 30 хвилин.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.