Салат від Катерини Кузнєцової поєднує у собі ніжність авокадо та насичений смаком тунця
Відома українська акторка театру та кіно Катерина Кузнєцова 12 липня відзначає свій день народження. Їй виповнилося 38 років. Акторка відома проукраїнською позицією, хоча тривалий час жила та працювала у Росії, де зіграла одну з головних ролей у серіалі "Кухня". Катерина завжди тримає гарну форму та ретельно стежить за харчуванням. І навіть неодноразово з шанувальниками ділилась своїми вподобаннями щодо їжі.
Акторка заявляла, що у її холодильнику ніколи не буде соків в пакетах, майонезу, шпротів, вершків та слабосоленого лосося. Щодо вподобань Кузнєцової, то вона завжди має у раціоні сири, яйця, зелень, квашену капусту та солоне масло. За словами зірки кіно, контролювати своє харчування її навчила мама. Однією з улюблених страв акторки є салат з авокадо та тунцем. Він смачний, корисний та легкий, відмінно підійде як для легкого обіду, так і для вечері. Його рецептом Катерина Кузнєцова охоче поділилась з шанувальниками.
Приготування дуже просте і займе не більше 10 хвилин. Візьміть упаковку листя руколи, промийте та приберіть зайву вологу. Викладіть у глибоку миску. Зверху покладіть порізане на кубики зріле авокадо, а також шматочки консервованого тунця. Додайте свіжу малину і кедрові горішки.
Для заправки візьміть оливкову олію та бальзамічний оцет. Полийте салат невеликою кількістю. Можете додати трохи помідорів. Смачного!
Поради від Інформатора: пропонований салат універсальний, його можна трансформувати за власним смаком. Наприклад, можна взяти суміш зеленого листя або шпинат, додати яйця, огірки та синю цибулю. Заправка стане пікантнішою, якщо до неї додати кілька крапель лимона та гірчицю.