Заради такої страви Доктор Хаус відмовився від фастфуду

Перець фарширований – нескладна страва, яка швидко готується, але має неймовірний смак

Х'ю Лорі
А найбільше Г'ю Лорі любить звичайні сосиски.

11 червня народився англійський актор, комік, письменник і музикант Г'ю Лорі. За його плечима безліч ролей в кіно, але найбільш відомою є роль Доктора Хауса в однойменному серіалі. Він неодноразово наголошував, що доволі невибагливий щодо їжі, але є страва, яку він готує з задоволенням. І це перець фарширований

Щоправда, рецепт Г'ю Лорі відрізняється від звичного для українців. У його перцях не має м'яса, натомість є сир чедер. Саме він, на думку актора, надає страві більш вираженого смаку. Крім того, він радить брати виключно червоний овоч, бо він має більш солодкий смак.

Актор наголошував, що доволі невибагливий щодо їжі.
Актор наголошував, що доволі невибагливий щодо їжі.

 Перці фаршировані від Г'ю Лорі

Для приготування однієї порції знадобиться:

  • 1 великий червоний перець
  • 50 грамів рису
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 маленька червона цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 1 великий помідор
  • 1 ст. л. томатного пюре
  • 1 ст. л. червоного винного оцту
  • 1 ч. л. сушеного орегано
  • ½ ч. л. цукрової пудри
  • 50 грамів сиру чедер
  • сіль і чорний перець
Прописаних інградієнтів вистачить на одну порцію, але велику
Прописаних інгредієнтів вистачить на одну порцію, але велику

Приготування:

За словами Г'ю Лорі почати треба з того, що включити духову шафу та розігріти її до 200° C. Поки вона нагрівається, відварити рис до м'якості, розрізати перець вздовж навпіл та видалити насіння, а також обсмажити подрібнену цибулю і часник на олії.

Коли рис відвариться, додайте до нього подрібнені помідори, обсмажену цибулю з часником, а також червоний винний оцет, цукрову пудру, орегано, томатне пюре, сіль і перець. Все ретельно перемішайте. Потім розділіть суміш і начиніть нею перці. Коли все зроблено, можна відправляти страву у духовку, завчасно накривши фольгою. 

Через 20 хвилин після початку приготування зніміть з перців фольгу та посипте сиром. Поверніть в духову шафу ще на 8 хвилин. Подавайте в якості закуски або гарніру.

Порада від Інформатора: покращити смакові якості перцю можна, додавши трохи свіжої зелені або сметани перед подачею на стіл.

Менш ніж за пів години у вас смачна та корисна страва
Менш ніж за пів години у вас смачна та корисна страва

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube