Єфросиніна почула, що команда Полякової говорить про її дупу - прикро, хоч плач

Разом з експерткою з харчування зірки дізналися, що не так з їхніми переконаннями та дієтами

Маша Єфросиніна, Оля Полякова
Дорослі дівчата і нутриціологіня Катерина Крупкіна розвіяли чотири головні міфи осені.

Популярна телеведуча Маша Єфросиніна поскаржилася на те, що її дупа стала більшою. На її думку, це трапилося через те, що прийшла осінь і вона почала більше їсти гарячого та жирного. Але Оля Полякова пояснила їй справжню причину, а експерт з харчування розвіяла головні стереотипи, які пов’язані з раціонами осені. Про це вони поговорили у новому випуску подкасту “Дорослі дівчата”.

Білок і римська тяга зробили Єфросиніну красивішою

Маша Єфросиніна сприйняла як трагедію той факт, що за перших два місяці осені вона трішки набрала ваги, округлилася, а головна проблема в тому, що у неї збільшилася дупа. Хоча Полякова та експерт з харчування запевнили її, що їй так краще.

“У нас сьогодні була примірка. І твоя режисерка кліпу, Еліна Віняцька, сказала, що в мене жопа стала більша, ніж коли ми знімали перший кліп. Про що я одразу подумала? Що настала осінь, і на осінь я, як зазвичай, набрала. А я не думаю про те, що я ходжу в зал. І вбиваюся з тими болгарськими випадами”, - каже Маша.

Але Оля пояснила їй, що вона не потовстішала. Причинами того, що її дупа збільшилася стали фізкультура та білок.

“Тому що ти набрала масу м'язову. Ти не поправилася, жопа в тебе виросла, бо ти набираєш м'язову масу. Нам треба їсти білок, тому що після 40 років кожна людина в світі втрачає 300 грамів м'язової маси на рік. Ти можеш собі уявити, що це за 10 років? А за 20? А за 30? Тому треба багато білку їсти і ходити в зал”, - запевнила її Полякова.

Що треба їсти восени - міфи та правда

Нутриціологіиня Катерина Крупкіна розвіяла міфи про харчування
Нутриціологіиня Катерина Крупкіна розвіяла міфи про харчування.

Після суперечки про те, чи потрібно вживати білок та вуглеводи Оля та Маша звернулися до нутриціологіні Катерини Крупкіної, щоб розвіяти або підтвердити міфи про сезонне харчування. Але перед цим Єфросиніна знов поскаржилася, що від білку у неї збільшилася дупа. А Полякова додала, що це відбулося через те, що Маша робить римську тягу у спортзалі.

Міф 1 - чи правда, що жінки в осени набирають вагу?

Від пори року ми не набираємо вагу, але в більшості випадків так стається, але це через певні чинники. Перш за все менше світовий день, менше серотоніну, більше тягне на прості вуглеводи і солоденьке. Друге, що стає холодно, грітись треба, а худі мерзнуть. Ми восени починаємо менше рухатися. Через те, що холодно, ми менше ніжками ходимо, але їмо, як і їли. В результаті цього набирається вага. Тобто це залежить не від пори року, а від того наскільки ми активні.

Міф 2 - Восени треба обов'язково додавати теплу їжу

Це міф, тому що вся їжа, яка потрапляє в наше ЖКТ, вона нагрівається до 37°. Тобто неважливо, що ви з'їли тепле, гаряче, воно все рівно стане 37 у нашому шлунку. Навіть морозиво.

Міф 3 - Щоб не захворіти, треба їсти цибулю та часник щодня

Це міф. І зараз поясню чому. Так. Вони мають антибактеріальну дію, вони мають антиоксиданти, вони корисні. Але все це доведено в пробірках. Ми з вами люди не пробірки ми набагато більші. Я навіть не уявляю, в якій кількості треба з'їсти часнику та цибулі, щоб це працювало. Тому що наш імунітет формується взагалі не від часнику і не від цибулі, а від того, чи спите ви повноцінно 8-9 годин, чи різноманітно ви харчуєтесь, чи рухаєтесь ви нормально, чи не рухаєтесь, але найважливіше, чи працюєте ви зі стресом.

Міф 4 - продукти треба їсти лише сезонні зі своєї території

Так дійсно сезонні овочі та фрукти їсти краще через те, що вони мають більше вітамінів, через те, що вони не транспортуються на довгу відстань, да, в них буде більше вітаміну С. Але при тому, якщо ми купляємо тепличні овочі та фрукти, вони так само мають вітаміни, мінерали, які потрібні для роботи нашого організму. Тобто нам залишається айва, виноград, яблука, груші та гарбуз. А взимку можна їсти тепличні, нічого в них поганого немає. Є безліч досліджень, які показують, що там мінімальна різниця у кількості вітамінів і мінералів. Я не знаю, чому люди так демонізують тепличні овочі та фрукти.

Що стосується плодів з іншої території. Наприклад, фейхоа - це до нас привозять, але там багато йоду і він нам потрібен. Різниця між імпортними та нашими лише в тому, що наші не транспортуються довгий час і довгий час не зберігаються. Вони одразу потрапляють по факту до нас і мають більше вітаміну С і якихось мінералів. І це єдина різниця.

Стежте за нами у Viber

Image
Оперативні новини та розбори: Україна, світ, війна. Підпишиться👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити