“Всюди, де вони росіяни заходили на наші території, вони знищували школи та церкви. Росіяни вбили 50 священнослужителів тільки за те, що вони “повинні” були служити патріарху Кірілу та їхній церкві, а священник служить людям та Богу”
"Зеленський і Україна хотіли б укласти (мирну) угоду і зупинити божевілля... Необхідно негайно припинити вогонь і почати переговори"
Наступний тиждень 16-22 грудня несе нам одразу дві добрі новини
«Вірні друзі» — розповідає про прості, але важливі істини, це справжній тост за дружбу, яка стає опорою та долає час і відстані, нагадування про те, як важливо залишатися щирими в цьому швидкоплинному світі, де спогади гріють душу, а моменти разом залишаються в серці назавжди.
Рецепти сніданків, які можна швидко приготувати
Практично щоранку виникає питання, що ж таке приготувати на сніданок, щоби було і смачно і швидко. Якщо звичайні страви вже набридли, то можна спробувати приготувати щось незвичайне, але водночас, просте в приготуванні.
Інформатор зібрав 5 простих рецептів сніданків, які можна швидко приготувати.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: у місткість із сиром додати цукор, сіль і ванільний цукор. Потім додати яйце й перемішати. Додати пшеничну муку й перемішати.
Вимісити тісто, і сформувати сирники бажаного розміру. Викласти їх на деко, застелене пергаментом. Випікати в духовці при температурі 180 градусів упродовж 20 хвилин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: яблука очистити від серединки, попередньо зрізавши верхівку. Насипати всередину вівсянку, зверху поставити масло. До каші можна додати горішки, сухофрукти або прянощі.
Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів упродовж 20–30 хвилин, залежно від розміру яблук.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: відрізати 2–4 скибочки білого хліба, викласти їх на сковороду й підсмажити без масла протягом кількох хвилин із кожного боку до утворення рум’яної скоринки. Розтопити вершкового масла в сотейнику або в мікрохвильовій печі. Перекласти хліб у форму для запікання й полити розтопленим вершковим маслом, додати сіль і мелений перець за смаком.
Запікати в духовці при температурі 200 градусів упродовж 7–10 хвилин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: у сковороді розтопити шматочок вершкового масла, додати сметану і, помішуючи, довести до кипіння. Додати овочі за смаком і бажанням, зменшити вогонь і тушкувати овочі в сметані протягом декількох хвилин.
Додати яйця, посолити й поперчити, посипати тертим сиром. Обережно помішуючи білки, жовтки залишити цілими, довести яєчню до готовності.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: вівсяні пластівці залити теплим молоком і залишити на 20 хвилин для набухання. Очистити банан від шкірки, додати трохи солі й розім’яти виделкою до стану пюре. З’єднати бананове пюре з вівсяними пластівцями й додати яйце. Додати цукор, борошно й розпушувач і ретельно перемішати
Смажити оладки на сковороді із соняшниковою олією упродовж 2–3 хвилини з кожного боку до рум’яної скоринки. Викласти готові оладки на паперовий рушник, щоби видалити залишки масла. Подавайте оладки з медом.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.