Головна
Життя
08:00, 29 Травня
Информатор UA

Интро

Практично щоранку виникає питання, що ж таке приготувати на сніданок, щоби було і смачно і швидко. Якщо звичайні страви вже набридли, то можна спробувати приготувати щось незвичайне, але водночас, просте в приготуванні. Інформатор зібрав 5 простих рецептів сніданків, які можна швидко приготувати. Сирники в духовці Інгредієнти: 500 грамів сиру, 1 яйце; 50–80 грам пшеничного борошна; 100 грамів цукру; 50–75 грам родзинок (за бажанням); 10 грамів ванільного цукру; 1 щіпка солі; полуниця (за бажанням); апельсинова цедра (за бажанням); сметана (за бажанням).   Спосіб приготування: у місткість із сиром додати цукор, сіль і ванільний цукор. Потім додати яйце й перемішати. Додати пшеничну муку й перемішати. Вимісити тісто, і сформувати сирники бажаного розміру. Викласти їх на деко, застелене пергаментом. Випікати в духовці при температурі 180 градусів упродовж 20 хвилин. Запечені яблука з кашею Інгредієнти: яблука; крупа вівсяна; масло вершкове; кориця; ваніль; горіхи. Спосіб приготування: яблука очистити від серединки, попередньо зрізавши верхівку. Насипати всередину вівсянку, зверху поставити масло. До каші можна додати горішки, сухофрукти або прянощі. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів упродовж 20–30 хвилин, залежно від розміру яблук. Грінки в духовці з вершковим маслом Інгредієнти: 2–4 скибочки білого хліба; 70–100 г вершкового масла; сіль і перець (за смаком). Спосіб приготування: відрізати 2–4 скибочки білого хліба, викласти їх на сковороду й підсмажити без масла протягом кількох хвилин із кожного боку до утворення рум’яної скоринки. Розтопити вершкового масла в сотейнику або в мікрохвильовій печі. Перекласти хліб у форму для запікання й полити розтопленим вершковим маслом, додати сіль і мелений перець за смаком. Запікати в духовці при температурі 200 градусів упродовж 7–10 хвилин. Яєчня зі сметаною й сиром Інгредієнти: 3 яйця; 20 грамів вершкового масла; 3 столових ложки сметани; овочі (за смаком); тертий сир; сіль і перець. Спосіб приготування: у сковороді розтопити шматочок вершкового масла, додати сметану і, помішуючи, довести до кипіння. Додати овочі за смаком і бажанням, зменшити вогонь і тушкувати овочі в сметані протягом декількох хвилин. Додати яйця, посолити й поперчити, посипати тертим сиром. Обережно помішуючи білки, жовтки залишити цілими, довести яєчню до готовності. Вівсяні оладки з бананом Інгредієнти: 200 грамів вівсяних пластівців; 200 мл молока; 1 банан; 1 яйце; 1 столова ложка цукру; 1 чайна ложка розпушувача; 2 столових ложки борошна; 3–4 столових ложок соняшникової олії; дрібка солі. Спосіб приготування: вівсяні пластівці залити теплим молоком і залишити на 20 хвилин для набухання. Очистити банан від шкірки, додати трохи солі й розім’яти виделкою до стану пюре. З’єднати бананове пюре з вівсяними пластівцями й додати яйце. Додати цукор, борошно й розпушувач і ретельно перемішати Смажити оладки на сковороді із соняшниковою олією упродовж 2–3 хвилини з кожного боку до рум’яної скоринки. Викласти готові оладки на паперовий рушник, щоби видалити залишки масла. Подавайте оладки з медом. Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

5 рецептів незвичайних, але простих у готуванні, сніданків

Читать на русском

Рецепти сніданків, які можна швидко приготувати

Читать на русском
5 рецептів незвичайних, але простих у готуванні, сніданків

Рецепти сніданків, які можна швидко приготувати

Практично щоранку виникає питання, що ж таке приготувати на сніданок, щоби було і смачно і швидко. Якщо звичайні страви вже набридли, то можна спробувати приготувати щось незвичайне, але водночас, просте в приготуванні.

Інформатор зібрав 5 простих рецептів сніданків, які можна швидко приготувати.

Сирники в духовці

Інгредієнти:

  • 500 грамів сиру,
  • 1 яйце;
  • 50–80 грам пшеничного борошна;
  • 100 грамів цукру;
  • 50–75 грам родзинок (за бажанням);
  • 10 грамів ванільного цукру;
  • 1 щіпка солі;
  • полуниця (за бажанням);
  • апельсинова цедра (за бажанням);
  • сметана (за бажанням).

 

Спосіб приготування: у місткість із сиром додати цукор, сіль і ванільний цукор. Потім додати яйце й перемішати. Додати пшеничну муку й перемішати.

Вимісити тісто, і сформувати сирники бажаного розміру. Викласти їх на деко, застелене пергаментом. Випікати в духовці при температурі 180 градусів упродовж 20 хвилин.

Запечені яблука з кашею

Інгредієнти:

  • яблука;
  • крупа вівсяна;
  • масло вершкове;
  • кориця;
  • ваніль;
  • горіхи.

Спосіб приготування: яблука очистити від серединки, попередньо зрізавши верхівку. Насипати всередину вівсянку, зверху поставити масло. До каші можна додати горішки, сухофрукти або прянощі.

Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів упродовж 20–30 хвилин, залежно від розміру яблук.

Грінки в духовці з вершковим маслом

Інгредієнти:

  • 2–4 скибочки білого хліба;
  • 70–100 г вершкового масла;
  • сіль і перець (за смаком).

Спосіб приготування: відрізати 2–4 скибочки білого хліба, викласти їх на сковороду й підсмажити без масла протягом кількох хвилин із кожного боку до утворення рум’яної скоринки. Розтопити вершкового масла в сотейнику або в мікрохвильовій печі. Перекласти хліб у форму для запікання й полити розтопленим вершковим маслом, додати сіль і мелений перець за смаком.

Запікати в духовці при температурі 200 градусів упродовж 7–10 хвилин.

Яєчня зі сметаною й сиром

Інгредієнти:

  • 3 яйця;
  • 20 грамів вершкового масла;
  • 3 столових ложки сметани;
  • овочі (за смаком);
  • тертий сир;
  • сіль і перець.

Спосіб приготування: у сковороді розтопити шматочок вершкового масла, додати сметану і, помішуючи, довести до кипіння. Додати овочі за смаком і бажанням, зменшити вогонь і тушкувати овочі в сметані протягом декількох хвилин.

Додати яйця, посолити й поперчити, посипати тертим сиром. Обережно помішуючи білки, жовтки залишити цілими, довести яєчню до готовності.

Вівсяні оладки з бананом

Інгредієнти:

  • 200 грамів вівсяних пластівців;
  • 200 мл молока;
  • 1 банан;
  • 1 яйце;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 2 столових ложки борошна;
  • 3–4 столових ложок соняшникової олії;
  • дрібка солі.

Спосіб приготування: вівсяні пластівці залити теплим молоком і залишити на 20 хвилин для набухання. Очистити банан від шкірки, додати трохи солі й розім’яти виделкою до стану пюре. З’єднати бананове пюре з вівсяними пластівцями й додати яйце. Додати цукор, борошно й розпушувач і ретельно перемішати

Смажити оладки на сковороді із соняшниковою олією упродовж 2–3 хвилини з кожного боку до рум’яної скоринки. Викласти готові оладки на паперовий рушник, щоби видалити залишки масла. Подавайте оладки з медом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ФОТОРЕПОРТАЖІ

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.