Відома телеведуча обожнює італійську кухню і готова щодня їсти пасту та різноманітні брускети
Акторка та телеведуча Катерина Виноградова, яка є ветераном розважального контенту на українському телебаченні, 16 листопада відзначає свій день народження. Їй виповнився 51 рік. Відомою вона стала завдяки таким проєктам, як "Кохання з першого погляду", "Перехрестя кохання" та реаліті-шоу "Від пацанки до панянки". Катерина не дуже активно висвітлює особисте життя, а про вподобання у їжі розповідає залюбки.
Катерина Виноградова обожнює Італію та італійську кухню. Равіолі, паста, різото, різноманітні брускети є її улюбленими стравами. Для того щоб підтримувати фігуру після таких страв, ведуча двічі на тиждень відвідує спортзал. Брускети вона готує і вдома, експериментуючи з інгредієнтами. Фаворитами для неї є поєднання баклажанів з помідорами. Вони завжди безпрограшні.

Розігрійте духовку до 190 градусів. Наріжте багет на скибочки товщиною 1 см та викладіть на деко, застелене пергаментом. Змішайте у невеликій мисці оливкову олію, сіль та чорний перець, змастіть цією сумішшю хліб. Запікайте 10-12 хвилин до легкої золотистої скоринки.
Очистіть і наріжте кубиками цибулю та помідор, подрібніть часник. Також наріжте баклажан на кубики розміром приблизно 2 см. Посоліть, перекладіть у друшляк, лишіть на 20 хвилин, а потім відіжміть зайву вологу.
Візьміть сковороду та додайте олію, викладіть цибулю та обсмажте до золотистої скоринки. Перекладіть на тарілку. Знов на пательню налийте олії та обсмажте на ній баклажани протягом 15 хвилин поки не стануть м'якими і золотистими.
Додайте до баклажанів обсмажену цибулю, помідори, часник та каперси. Готуйте ще 8 хвилин, періодично помішуючи. Перед тим як вимкнути вогонь додайте базилік. Можна збирати страву. На злегка остиглі грінки викладіть по 1-2 ложки овочевої суміші і прикрасьте нарізаним базиліком. Смачного!
Поради від Інформатора: покращити смак страви можна додавши до неї солодкий червоний перець. Баклажани будуть більш ніжними, якщо їх запекти у духовці. Ще можна додати до страви м'який сир та ароматні спеції, на кшталт орегано. Не зайвим буде і хамон.