“Балістична ракета проти України є черговим доказом, що миру Росія точно не хоче. Путін просто щоразу плює в обличчя тим у світі, хто справді хоче відновлення миру. Його треба зупинити. Потрібно, щоб він відчував, чого коштують його хворі амбіції”
"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
Ми не завжди цінуємо тих людей, які поруч з нами, і нажаль, їх дуже легко втратити в одну лише мить. Бо жінка — це муза, вона надихає, розуміє, підтримує. Але якщо вона вже йде — то в більшості випадків назад не повертається. Ця одна помилка може розривати твоє серце багато років поспіль, а, можливо, і до кінця життя.
Сніданок від Євгена Клопотенка вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати сирники
Рецепт класичного сніданку сирники сподобається всім, хто полюбляє цю корисну страву з дитинства. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей класичний рецепт корисний та простий та цікавий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Кисломолочна їжа дуже корисна для здоров’я. Вона необхідна в щоденному раціоні дорослих і дітей. Сир легко засвоюється і сприятливо впливає на роботу багатьох внутрішніх органів. Тому сирне блюдо, іменоване сирниками, несе поживну цінність і так шановане багатьма людьми. Тож, сніданок від Інформатора не лише смачний, а й корисний.
Сир перекладіть в невелику миску. Додайте дрібку солі, одне яйце, 3 ст. л. цукру, і 10 г ванільного цукру. Сир для сирників можна використовувати як базарний, так і магазинний. Головне, щоб він був не кислим і не сильно вологим.
Перемішайте все ложкою до отримання однорідної маси. Додайте 3 ст. л. пшеничного борошна. Якщо сир виявився досить мокрим, то додайте на одну столову ложку борошна більше. Але головне не переборщити, щоб сирники вийшли ніжними.
Інформатор приготував корисну пораду: Для того, щоб сирна маса не липла до рук, смочіть долоні олією перш ніж починати ліпити сирники.
Скатайте з сирної маси невеликі кульки діаметром 3-4 см. Придавіть кульки руками, щоб вийшли гарні невеликі сирники. Запаніруйте сирники в борошні, щоб вони не втратили форму і засмажте до апетитною скоринки. Щоб видалити зайву олію з готових сирників, перекладіть їх спочатку на паперовий рушник. Потім перекладіть сирники в тарілки для подачі, посипте трохи цукровою пудрою, додайте варення або сметану.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.