Сніданок Світлани Тарабарової: ось чому вона завжди усміхнена

Українська співачка віддає перевагу простій їжі, яка не шкодить організму

Рецепт
Світлана Тарабарова обожнює тунець.

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова 26 липня святкує 35-й день народження. Артистка неймовірно яскрава й енергійна. Кожен її виступ – вибух емоцій та таланту. Попри те, що вона є мамою трьох чудових діток, Світлана не припиняє гастролювати і радувати своєю творчістю прихильників. Ще вона гарно виглядає та завжди усміхнена.

Секрет співачки у регулярних тренуваннях і правильному харчуванні. Тарабарова віддає перевагу простій їжі, а саме кашам, білому м'ясу, рибі та овочам. Вона уникає гострої, солоної та смаженої їжі, вважаючи, що та шкодить організму. Ще співачка обожнює салати. Найбільше вона любить поєднання овочів з тунцем. І одним з таких салатів, на приготування якого потрібно всього 5 хвилин, Світлана Тарабарова поділились зі своїми шанувальниками. Давайте готувати!

Салат "Люблю тунець" від Тарабарової

Салат має насичений смак та аромат
Салат має насичений смак та аромат.

Вам знадобиться:

  • рукола чи шпинат-бебі – 1 упаковка
  • свіжий огірок – 1 шт.
  • солений огірок – 1 шт.
  • помідори – 3 шт.
  • тунець в олії – 1 банка
  • насіння гарбуза та кунжут
  • кріп та петрушка
  • оливкова олія
  • сіль та перець
  • лимонний сік
  • гірчиця

Як готувати:

Промиваєте листя шпинату чи руколи (за бажанням можна взяти мікс), прибираєте зайву вологу за допомогою паперового полотенця та викладаєте на велику тарілку. Зі свіжого огірка зчищаєте шкірку та нарізаєте на середнього розміру кубиками і викладаєте на зелень. Так само вчиняєте з соленим огірком, але шкірку не треба прибирати.

Потім відкриваєте банку з тунцем, зливаєте рідину і викладаєте шматочки на салат. Помідори ріжете на частини, підсмажуєте на сковорідці, трохи збризнувши олією та посипавши перцем. Коли притомились, викладаєте на салат. Робите заправку. У невеличку миску наливаєте оливкову олію, додаєте сіль та перець, трохи гірчиці та соку лимона. Гарно перемішуєте та поливаєте салат. Зверху посипаєте насінням та кунжутом.

Порада від Інформатора: до салату можна додати відварені яйця та оливки. Замість консервованого тунця можна взяти свіжий та обсмажити його на пательні по кілька хвилин з кожної сторони. Також замість соку лимона можна використати бальзамічний оцет, тоді смак стане більш вираженим.

Стежте за нами у Viber

Image
Оперативні новини та розбори: Україна, світ, війна. Підпишиться👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити