Сніданок для гурманів: лляна каша

Ранковий і смачний рецепт для прекрасного початку дня

лляна каша
Насіння льону, мигдаль, яблуко, ягоди

Цей гурманський сніданок наситить вас годин на 5, не менше! А крім того, він надзвичайно багатий ОМЕГА-3, корисною клітковиною, антиоксидантами, біфідобактеріями і рослинними жирами. Готується він надзвичайно швидко і сподобається своєю простотою і смаком. Але обов’язково зверніть увагу на те, що насіння льону не рекомендується приймати дітям і вагітним жінкам, оскільки вони підсилюють моторику і перистальтику кишечника.

Лляна каша

Вам знадобиться:

  • 50 мг насіння льону (замочених на ніч у води)
  • 1 велика жменя мигдалю
  • 1/2 яблука зі шкіркою без серцевини
  • 100 грам будь-яких ягід (можна заморожених)
  • 1 ст. л. кокосової стружки або кокосових чіпсів
  • 1/2 ч. л. кориці

Як готувати

Увечері попереднього дня замочіть насіння льону, заливши їх з верхом водою кімнатної температури. Накрийте кришкою і залиште на ніч. Вранці там утворюється плівка - це супер корисні біфідобактерії. Тому знімати цю плівку ні в якому разі не потрібно. Якщо ягоди заморожені, то покладіть їх на ніч розморожувати в холодильник.

Вранці мигдаль крупно порубати ножем (можна теж зробити це з вечора). Яблуко крупно поріжте. Змішайте лляну кашку з мигдалем, яблуком, ягодами і кокосова стружкою і посипте корицею.

Раніше Інформатор писав: 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.

 

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube