Румунський сніданок: солоний сир з духмяними травами

Читать на русском

Солоний сир з духмяними травами на сніданок вам сподобаються. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок

Читать на русском
Сир, спеції, цибуля та яйце
Сир, спеції, цибуля та яйце

Солоний сир з духмяними травами на сніданок вам сподобаються. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок

Рецепт румунського сніданку, солоні сирники з духмяними травами, сподобається всім, хто хоче гідно відсвяткувати День незалежності Румунії. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей етнічний рецепт простий та практичний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.

Нежирний кисломолочний сир містить в 2 рази менше калорій, ніж жирний. Це дозволяє не тільки зменшити добову калорійність, але і знизити навантаження на травну систему, так як жири засвоюються досить довго. Крім того, вважається, що кальцій засвоюється краще саме із знежиреного кисломолочного сиру. Тож, румунський сніданок від Інформатора не лише смачний, але й корисний. 

Сир з цибулею та прянощами
Сир з цибулею та прянощами

Вам знадобиться:

  • сир кисломолочний знежирений - 2-3 столової ложки; 
  • цибуля ріпчаста - півголовки; 
  • масло вершкове - 60г; 
  • яйце - 1 штука; 
  • сіль; 
  • французькі трави; 
  • перець чорний; 
  • сметана.

Як готувати

Дрібно нашинкуйте цибулю та підсмажте її на пательні. Додайте підсмажену цибулю, спеції та сіль до кисломолочного сиру. Все ретельно перемішайте.

 

Порада від Інформатора: Щоб не плакати, нарізаючи цибулю, ніколи не відрізайте нижній хвостик. Саме ця частина є головною причиною ваших сліз. Щоб почистити цибулю, відріжте верхній хвостик, зробіть неглибокий поздовжній надріз від зрізаного верхнього хвостика до нижнього. Після цього руками відокремте лушпиння, воно буде відходити дуже легко. І потім просто зірвіть лушпиння біля основи. 

Взбийте яйце, вилейте його до сиру з цибулею та прянощами. Все перемішайте та викладайте на пательню, на якій смажилась цибуля. Підсмажуйте суміш, постійно перемішуючи кілька хвилин. Готову страву викладайте на тарілку, поливайте сметаною та прикрашайте зеленню. 

Раніше Інформатор писав: 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.