Оригінальний сніданок: яєчня по-французьки в хлібі

Цікавий варіант приготування звичної яєчні, яка готується швидко і завжди виходить смачною

Рецепт сніданку
Хліб, яйця, зелень і вершкове масло

Прості смажені яйця стають смачним і оригінальним бутербродом, а ще вони дуже подобаються дітям. Готувати такий сніданок просто готувати і не займає багато ранкового часу. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою Інформатор приготував корисну пораду.

яєчня по-французькі


Вам знадобиться:

  • 2 курячих яйця;
  • 2 скибочки хліба;
  • трохи зелені;
  • дрібка солі;
  • 20 г вершкового масла.


Як готувати

Вирізати м'якуш зі скибочок хліба. Вершкове масло розтопити на сковороді, обсмажити на ньому хліб з двох сторін. Розбити яйця в виїмку в хлібі. Посолити й смажити до готовності.

Порада від Інформатора: найкориснішим є цільнозерновий хліб. У ньому зберігаються оболонки пшениці, багаті вітамінами і корисними речовинами. Варто звернути увагу на хліб з різними видами круп і насіння, а також з горіхами, висівками і сухофруктами.

Раніше Інформатор писав: 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.

 

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube