“Балістична ракета проти України є черговим доказом, що миру Росія точно не хоче. Путін просто щоразу плює в обличчя тим у світі, хто справді хоче відновлення миру. Його треба зупинити. Потрібно, щоб він відчував, чого коштують його хворі амбіції”
"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
Ми не завжди цінуємо тих людей, які поруч з нами, і нажаль, їх дуже легко втратити в одну лише мить. Бо жінка — це муза, вона надихає, розуміє, підтримує. Але якщо вона вже йде — то в більшості випадків назад не повертається. Ця одна помилка може розривати твоє серце багато років поспіль, а, можливо, і до кінця життя.
Турецький омлет легко і просто приготувати, а ще він неймовірно смачний і точно сподобається всій родині
Рецепт турецького омлету "Менемен" сподобається і дорослим, і дітям. ВІн дуже поживний і може зарядити енергію на цілий день. Турецький омлет простий і швидкий в приготуванні, а головне - надзвичайно смачний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою Інформатор приготував корисну пораду.
Менемен – це традиційна турецька страва, яку подають на сніданок. Багато хто з українців часто готує омлет з овочами, але особливістю турецького рецепту в тому, що овочів у ньому більше, ніж яєць.
Інформатор рекомендує Менемен подавати зі шматочками хліба, які можна макати в яєчно-овочеву суміш.
Помідор потрібно обдати окропом і зняти шкірку. Очистити від насіння і нарізати дрібними кубиками болгарський перець. У Туреччині замість болгарського перцю використовують гострий зелений перець. Його також можна додати у цей сніданок. Помідор нарізаємо дрібними кубиками. Ставимо сковорідку на плиту і розтоплюємо вершкове масло на середньому вогні. Додаємо ще звичайну рослинну олію. Обсмажуємо 1-2 хвилини перець, додаємо помідор і тушкуємо овочі ще 4-6 хвилин. Додаємо куряче яйце і розподіляємо по всій сковорідці, щоб вийшов омлет. Сіль за смаком. Зазвичай такий омлет подають у сковороді.
Порада від Інформатора: найбільше корисних вітамінів і мікроелементів знаходиться в області біля ніжки болгарського перцю, яку часто зрізають і викидають. І візьміть до уваги - чим важче перець, тим він соковитіше.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.