Салат складається всього з шести інгредієнтів і готується за п'ять хвилин
Українська співачка, теле- та радіоведуча Ольга Цибульська 14 грудня відзначає 40-й день народження. Вона почала кар'єру з першої "Фабрики зірок", де здобула перемогу. З того часу її кар'єра йде у гору, а все завдяки неймовірно запальному характеру і харизмі. Відкритість і почуття гумору роблять співачку близькою до аудиторії. Її пісні часто є відвертими історіями з життя жінок, які також близькі шанувальникам творчості Цибульської.
Ольга Цибульська стежить за фігурою та намагається дотримуватись здорового харчування. Вона відмовилась від певних продуктів і не їсть після 19:00. Точного меню вона публічно не розголошувала, проте неодноразово наголошувала на важливості збалансованого раціону. Співачка обожнює салати, але слідкує за тим, щоб вони були не калорійними.
Одним з рецептів Ольга поділились за своїми шанувальниками, зазначивши, що він допоможе скинуте зайве перед чи після свят, бо містить всього 124 калорії на 100 грамів. Враховуючи його яскравість та насичений смак, цей салат може стати і окрасою столу на Різдво чи інші свята.

Наріжте червону рибу та апельсин на дрібні кубики, а оливки на кружальця. Сир натріть на крупну терку. Всі інгредієнти перекладіть у миску, додайте сметану та перемішайте. Прикрасьте червоною ікрою. Смачного!
Поради від Інформатора: щоб урізноманітнити смак салату можна додати шпинат чи руколу, авокадо, червоний перець, помідори чері. Можна посипати кедровими горішками чи кунжутом.