Поєднання смажених макаронів та броколі довершують пармезан та кедрові горішки
20 червня святкує день народження талановита австралійська та американська акторка Ніколь Кідман. На її рахунку безліч ролей. Попри навантаження Кідман завжди виглядає бездоганно, навіть поза червою доріжкою. Сяюча посмішка та струнка фігура – її візитівки. І звісно це можливо без правильного харчування. Рецептом улюбленої страви, яка дозволяє лишатись у формі, акторка поділилась з шанувальниками.
Йдеться про пасту з броколі та кедровими горішками. На перший погляд, страва здається звичайною, але у неї є певний секрет, та навіть не один. Головним з них є те, що макарони обжарені до хрусткої скоринки, що надає страві дуже вираженого смаку. Тож давайте не говорити, а готувати та насолоджуватись пастою від іменитої акторки.
Берете велику каструлю та відварюєте улюблені макарони до готовності. Потім їх відкидаєте на друшляк, зливши зайву рідину. Каструлю витираєте і лишаєте. У ній будете змішувати інгредієнти страви. Берете пательню, розігріваєте та наливаєте олію. Викладаєте макарони та обсмажуєте до золотистої скоринки. Як будуть готові – пересипаєте у каструлю.
Наступний етап – приготування броколі. На сковорідку додаєте олію та викладаєте суцвіття, бланшируєте 3-4 хвилин. Додаєте подрібнений часник і обсмажуєте ще 1 хвилину постійно помішуючи. Потім додаєте вино, лимонний сік, сіль, перець і ще 3 хвилини тримаєте на вогні.
Коли всі інгредієнти готові, об'єднуєте їх в одну страву. В каструлю висипаєте обсмажені макарони та броколі, додаєте кедрові горішка, бальзамічний оцет та тертий пармезан. Все ретельно перемішуєте. При подачі можна прикрасити свіжою зеленню. Смачного!
Порада від Інформатора: до пасти можна додати трохи вершків та італійських трав, тоді вона набуде біль ніжного та витонченого смаку.