Нагодувати Білла невагомим скремблом - Люсі Лью здатна і на таке

Яєчня за цим рецептом має кремову текстуру та насичена ароматами спецій

Рецепт
У поєднанні з бататом та іншими овочами це виходить відмінний сніданок

Існує безліч рецептів яєчні та страв з яєць. Окрім традиційної смаженої популярні варіанти включають омлет, фріттату, шакшуку, яйця пашот й інші. Кожен готує їх на власний смак, додаючи різні інгредієнти та приправи. Американська акторка Люсі Лью, яка 2 грудня відзначає 57-й день народження, має власний рецепт яєчні. І він відрізняється від класичних.

Акторка відома за ролями у фільмах "Янголи Чарлі", "Вбити Білла" та "Чикаґо", а ще серіалі "Еллі Макбіл". Вона виглядає неперевершено, а все завдяки тому, що вживає багато рослинних продуктів. За словами Люсі Лью, це допомагає їй почуватися більш енергійною. Тож і страви вона собі готує збалансовані. Серед таких і скрембл, до якого акторка додає багато овочів і зелені. Щоб було поживно, також може приготувати додатково порцію батату. 

Ніжний скрембл від Люсі Лью

Скрамбл виходить ніжним та ароматним
Скрембл виходить ніжним та ароматним.

Вам знадобиться:

Для яєчні:

  • яйця 
  • цибуля
  • помідори черрі
  • пармезан чи моцарела.
  • базилік свіжий
  • оливкова олія
  • сіль і перець

Для картоплі:

  • батат 
  • оливкова олія
  • кайенський перець
  • сіль і чорний перець

Як готувати:

Поставте пательню на вогонь, додайте трохи оливкової олії та почекайте поки вона розігріється. Потім посоліть і поперчіть її та розбийте на сковороду яйця. Коли вони почнуть готуватися, обережно перемішайте, щоб смажити рівномірно. Коли будуть готові – зніміть на тарілку. Зверху покладіть нарізані помідори і зелену цибулю, ще натертий сир та листочки базиліку. 

Для приготування домашньої картоплі фрі з батату, спочатку відваріть його, а потім наріжте на довгі брусочки. Поставте на вогонь пательню, налийте олії та, коли вона розігріється, приправте сіллю, чорним та кайенським перцем. Викладіть батат та обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки. Додайте на тарілку з яйцями. Сніданок готовий, можна смакувати!

Поради від Інформатора: щоб покращити смак скремблу, замість оливкової олії візьміть вершкове масло, а наприкінці приготування додайте трохи вершків. Подавати скрембл можна на тості з авокадо чи гуакамоле.

Слідкуйте за нами у Telegram

Image
Оперативні новини та разбори: Україна, світ, війна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити