Яєчня за цим рецептом має кремову текстуру та насичена ароматами спецій
Існує безліч рецептів яєчні та страв з яєць. Окрім традиційної смаженої популярні варіанти включають омлет, фріттату, шакшуку, яйця пашот й інші. Кожен готує їх на власний смак, додаючи різні інгредієнти та приправи. Американська акторка Люсі Лью, яка 2 грудня відзначає 57-й день народження, має власний рецепт яєчні. І він відрізняється від класичних.
Акторка відома за ролями у фільмах "Янголи Чарлі", "Вбити Білла" та "Чикаґо", а ще серіалі "Еллі Макбіл". Вона виглядає неперевершено, а все завдяки тому, що вживає багато рослинних продуктів. За словами Люсі Лью, це допомагає їй почуватися більш енергійною. Тож і страви вона собі готує збалансовані. Серед таких і скрембл, до якого акторка додає багато овочів і зелені. Щоб було поживно, також може приготувати додатково порцію батату.

Поставте пательню на вогонь, додайте трохи оливкової олії та почекайте поки вона розігріється. Потім посоліть і поперчіть її та розбийте на сковороду яйця. Коли вони почнуть готуватися, обережно перемішайте, щоб смажити рівномірно. Коли будуть готові – зніміть на тарілку. Зверху покладіть нарізані помідори і зелену цибулю, ще натертий сир та листочки базиліку.
Для приготування домашньої картоплі фрі з батату, спочатку відваріть його, а потім наріжте на довгі брусочки. Поставте на вогонь пательню, налийте олії та, коли вона розігріється, приправте сіллю, чорним та кайенським перцем. Викладіть батат та обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки. Додайте на тарілку з яйцями. Сніданок готовий, можна смакувати!
Поради від Інформатора: щоб покращити смак скремблу, замість оливкової олії візьміть вершкове масло, а наприкінці приготування додайте трохи вершків. Подавати скрембл можна на тості з авокадо чи гуакамоле.