Анастасія Коротка зізналась у факапах в приготуванні їжі
Українська акторка і телеведуча та колишня дружина ведучого Андрія Бєднякова Анастасія Коротка 15 жовтня святкує день народження. Їй виповнилось 40 років. Вона здобула популярність як ведуча розважальної програми "Орел і решка" та "Жіночий квартал". Акторка виховує двох дітей та активно займається спортом. Це виходить у неї дуже добре, враховуючи ідеальну форму. А ось з харчуванням, тобто його приготуванням, в Анастасії проблеми.
У своєму блозі в Instagram вона неодноразово демонструвала факапи зі стравами, які стались на її кухні. Більшість з них просто згоріли, потягнувши за собою у смітник і каструлю чи деко. Добре що хоч будинок лишився неушкодженим після таких експериментів. Однією з зіпсованих страв були фаршировані перці. І вони теж відправились у смітник. Хоча, якщо по правді, то вони вигоріли настільки, що і викидати було нічого.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Тож звісно поділитись Анастасія Коротка може лише рецептом "як швидко вивести з ладу посуд". Тому Інформатор взяв на себе сміливість і пропонує вам цікавий та смачний рецепт фаршированих перців. Але замість традиційного фаршу в них у якості головного інгредієнта виступають макарони та тунець.
Розріжте перець навпіл, вискобліть насіння та білі прожилки. Відкладіть в сторону. Відваріть у підсоленій воді дрібні макарони (зірочки, орзо). На пательні обсмажте подрібнену цибулю та часник, додавши вершкове масло та оливкову олію.
Коли овочі зм'якнуть додайте відварені макарони, подрібнену петрушку, помідори і анчоуси, а також каперси і консервований тунець. Посоліть і поперчіть за смаком. Гарно перемішайте і протушіть 5-10 хвилин.
Візьміть човники з перцю та начиніть їх сумішшю. Викладіть на деко. Додайте пару ложок води та три столові ложки оливкової олії на дно деко, накрийте фольгою. Поставте у духовку, попередньо розігріту до 180°C, запікайте протягом 40 хвилин. За 10 хвилин до закінчення запікання зніміть фольгу.
Перед подачею покладіть на кожен перець шматочок вершкового масла. Смачного.
Поради від Інформатора: такі перці можна вживати як гарячими, так і холодними. Замість макаронів тунець можна змішати з картоплею і додати оцту замість каперсів. Насиченості страві додасть майонез.
Посмотреть эту публикацию в Instagram