Харлан зізналася, що сказала росіянці, а Лопесу кинули виклик в ЗСУ. Кого ще Клопотенко затягнув на свою кухню

Читать на русском

Вересень - традиційний період старту нових сезонів популярних проєктів. Один з них присвячений кулінарній тематиці

Читать на русском
артисти
Амбасадор борщу Євген Клопотенко

Вересень - традиційний період старту нових сезонів популярних проєктів. Один з них присвячений кулінарній тематиці

Вже цієї суботи на телеекрани вийде другий сезон популярного кулінарного проєкту "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком". Ведучий - популярний український шеф-кухар, ресторатор, амбасадор борщу і дослідник національної кухні.

Щосуботи до Євгена приходитиме зірковий гість або гостя. За відвертою розмовою про життя, професійні та особисті події, разом вони готуватимуть унікальні українські страви, відкриваючи для себе і глядачів такий багатий на смаки світ української гастрономії. Про це йдеться в соцмережах телеканалу "СТБ", на якому виробляється та транслюється шоу.

Цієї осені на кухні у Євгена Клопотенка глядачі побачать солістку гурту KAZKA Олександру Заріцьку, співачок Настю Каменських, MamaRika, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлію Саніну, акторів Арама Арзуманяна, Олексія Суровцева, хореографа Амадора Лопеса та багатьох інших.

Творча команда зазначає, що завдяки прямоті та щирості Євгена, герої випусків поруч з ним не бояться бути собою і діляться особливими моментами свого життя.

"Наприклад, Амадор Лопес повідає про свої благодійні концерти на фронті, де йому, як хореографу латиноамериканського походження, було кинуто виклик - він вчився танцювати «макарену» у шоломі та бронежилеті. У Злати Огнєвіч станеться майже романтичне побачення, адже між Євгеном та Златою на майданчику блиснула іскра відвертої симпатії. Наша олімпійська чемпіонка Оля Харлан розповість, що ж вона сказала росіянці, коли відмовилася тиснути руку після своєї перемоги", - прокоментував майбутню прем'єру шеф-редактор проєкту Дмитро Широбоков.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

Євген Клопотенко анонсує у новому сезоні справжню кулінарну мапу України і ще більше оригінальних смакових поєднань, але найважливіше, - це страви, які кожен глядач зможе приготувати вдома.

"В минулому сезоні було 28 страв, всі незвичні та прикольні. І що, на цьому українська кухня закінчується? Українці настільки безмежно круті люди, що придумали мільярди рецептів, тримали їх у секреті понад 1500 років, нікому про них не розповідали, а зараз той час, коли ми можемо і маємо говорити! Буде ще 28 рецептів: з Херсону, з Центральної України, з Півночі, зі Сходу, Заходу. Це глибинні українські страви. Але найголовніше те, що кожну з них можна приготувати вдома із тих продуктів, які є в холодильнику", - прокоментував Євген Клопотенко.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Телеканал СТБ🇺🇦 (@stbua)

За словами шеф-кухара, деякі поєднання смаків будуть дивними, як то кавун і риба, картопля і мак, але це дивно лише для нас зараз. Бо раніше українці так їли.

"Радянський Союз накрив нас брехливою інформаційною ковдрою, через що кожен з дитинства, мабуть, вважав, що батон, пюре і котлета то українські страви. Батон - французький, котлета - італійська, пюре - французьке. Ми їмо не свою їжу. Нам треба повертатися до нашої кухні, готувати наші страви. Ми маємо відірвати наші звичні кулінарні традиції від росіян. Тоді наша кулінарія буде унікальна та автентична", - підсумував Євген Клопотенко.

Прем’єра першого сезону "Пекельних борошен" в ефірі "СТБ" відбулася в березні цього року. Проєкт одразу став лідером ранкового суботнього слота і впевнено утримував цю позицію протягом усіх 14-ти тижнів.

 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.