Як смачно приготувати бурий рис з яйцями, ягодами та пластівцями
Рецепт сніданку співачки Мадонни сподобається всім, хто любить здорову їжу та слідкує за власною фітнес-формою. Готувати його легко, адже він простий, а ще - всім по кишені. Та щоб страва вийшла ще смачнішою, Інформатор запас для вас смачну пораду.
Багато років поспіль - наразі 63-річна - співачка має неперевершену фізичну форму. Як відомо, Мадонна дотримується макробіотичної дієти, тобто зірка відмовилася від:
Як відомо, знаменитість досить суворо ставиться до складання раціону. В основі її харчування:
Мадонна також додає до власного раціону боби, горіхи, рибу та насіння.
Як відомо, користь від цих продуктів полягає у тому, що вони збагачені вітамінами та мікроелементами. Так, вони багаті клітковиною, вітаміном Е та вітамінами групи В, залізом, міддю, цинком, магнієм, антиоксидантами, ненасиченими жирними кислотами, вуглеводами, білком, фітохімікатами та водою.
Крім того, зірка регулярно п'є імуностимулюючий імбирний чай та кокосову воду, котра допомагає відновити сили після тренування завдяки мінералам у її складі. Мадонна їсть шість разів на день невеликими порціями з метою прискорення метаболізму.
Свій ранок знаменитість починає зі склянки свіжого соку. Влітку вона віддає перевагу кавуновому. Мадонна їсть на сніданок пропарений бурий рис з яйцями, ягодами та вівсяними пластівцями.
Зі смачного, поживного коричневого рису видалена неїстівна оболонка, але вітаміни групи В та клітковину там збережено. Тож, рецепт від Інформатора – це не лише смачно, а й корисно.
Шари висівок, що залишилися на зерні, надають бурому рису темно-коричневого кольору і горіхового смаку зі злегка жувальною текстурою. Майте на увазі, він готується дещо довше, ніж білий рис.
Щоб отримати пропарений в духовці рис, розігрійте її до 180 градусів. У літровій каструлі змішайте півсклянки окропу та одну столову ложку масла. Додайте 3/4 склянки довгозернистого рису та 1/2 чайної ложки солі.
Готуйте, накривши кришкою, приблизно протягом години, або поки рис не стане м’яким і не вбере рідину. Перед подачею розімніть його виделкою.
Також відваріть яйця (їхня крутість визначається часом варки в киплячій воді - до 15 хвилин) та помийте ягоди.
Вівсяні пластівці слід залити кропом та настояти до 5 хвилин (відповідно до інструкції на коробці). Додайте другу столову ложку масла та цукру чи цукрозамінника за смаком. Додайте ягоди до каш або їжте окремо, як вам краще смакує!
Порада від Інформатора: крім малини можна взяти ожину, чорницю чи лохину, а можна зробити ягідне асорті. Самі ягоди також можна трошки підсолодити. Смакуватиме прекрасно!
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал,щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live.Підписатися на канал у Viber можна тут.