Головний довгоносик України втер носа французам: Браво, Віктор Андрієнко

Актор розкрив рецепт французького пирога з овочевою начинкою

Рецепт
Схожий на піцу, але набагато смачніший.

Відомий український актор та режисер Віктор Андрієнко, якого називають головним довгоносиком України через участь у популярному телешоу "Шоу Довгоносиків", 19 вересня святкує день народження. Йому виповнилось 66 років. Актор неймовірно талановитий та харизматичний. Окрім "Шоу Довгоносиків" він також був зіркою у таких проєктах, як "Школа виживання", "Барабани Долі", "Повне мамаду" та "Великі перегони". А ще популярності йому додала роль у фільмі "Подорожники".

Віктор Андрієнко дуже різностороння особистість. Окрім роботи у театрі та зйомок у телепередачах і фільмах, він має безліч хобі. Одним з них є готовка різних страв. Кулінарія додає відомому коміку натхнення. Як зазначає Андрієнко, готує він під настрій, тому страви виходять смачні і нестандартні. Обожнює готувати пироги, бо тут можна проявити фантазію на повну. Особливо якщо це кіш.

Одним з рецептів французького відкритого пирога актор із задоволенням поділився зі своїми шанувальниками. Готується він дуже швидко та не містить коштовних продуктів. Тож давайте і ми спробуємо пиріг за рецептом неймовірного Андрієнко.

Французький кіш від Віктора Андрієнко

Пиріг дуже поживний та має насичений смак і аромат
Пиріг дуже поживний та має насичений смак і аромат.

Вам знадобиться:

  • листкове тісто – 0,5 кг
  • гриби – 200 г
  • цибуля – 1 шт.
  • перець – 1 шт.
  • борошно – 2 ст.л.
  • яйця – 1 шт
  • сметана – 2-3 ст.л.
  • олія
  • прованські трави та сіль

Як готувати:

Присипаєте поверхню стола чи дощечки борошном, розкачуєте тісто до товщини 0,5 см. Вистилаєте тістом форму для випікання, попередньо змастивши її олією. Воно має покрити не тільки дно форми, а і лишитися невеликий борт. Робите виделкою проколи та відправляєте у духовку, розігріту до 200 градусів, на 10 хвилин.

Тим часом робите начинку. Дрібно нарізаєте цибулю і відправляєте на пательню обсмажуватись. Додаєте трохи олії. Нарізаєте гриби та відправляєте їх до цибулі, перемішуєте. Нарізаєте перець і викладаєте на пательню, посипаєте прованськими травами і солите. 

Поки готується начинка, робите соус. Берете одне яйце, додаєте до нього сметану та гарно перемішуєте. Формуєте кіш. У форму з тіста викладаєте підсмажені овочі та рівномірно заливаєте соусом. Відправляєте у духовку, розігріту до 180 градусів, на 30 хвилин. 

Перед подачею посипаєте свіжою зеленню. Можна смакувати!

Поради від Інформатора: начинка у відкритого пирога може бути різноманітною. Можна додати помідори, кабачки, броколі, шпинат, червону рибу, філе курки. Для заливки можна використати вершки, тоді смак буде ніжнішим.

Читайте нас у Facebook

Image
Оперативні новини: Україна, світ, війна. Підпишись 👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити