Г'ю Джекман повівся як мамин синочок, і у нього це чудово вийшло

Актор приготував ароматну осінню страву за рецептом матері

Рецепт
У рагу ідеально поєднуються гострота та солодкі нотки.

Австралійський актор і продюсер Г'ю Джекман, який є лауреатом премій "Еммі" та "Золотий глобус", 12 жовтня відзначає 57-й день народження. Він відомий роллю супергероя-мутанта Росомахи у серії фільмів "Люди Ікс", а ще ролями в фільмах "Ван Хелсінг", "Кейт і Лео", "Престиж" та "Австралія". Його зовнішність та акторський талант приваблюють глядачів у всьому світі, що робить його одним з найпопулярніших голлівудських зірок.

Г'ю Джекмана неодноразово визнавали найсексуальнішим і найхаризматичнішим чоловіком планети. При цьому відпочивати від виснажливих зйомок він любить на кухні, готуючи улюблені страви за рецептами своєї мами. А прописані вони у кулінарній книзі, яку ненька написала спеціально для нього. Актор неодноразово ділився рецептами на своїй сторінці в Instagram.

Це були пастуший пиріг з сочевицею, запіканка зі смаженими овочами та сиром халумі, ризото з гарбузом та шпинатом. Цього разу він поділився рецептом рагу з батату. Страва дуже по-осінньому атмосферна і відмінно підійде для обіду чи вечері у колі родини. 

Африканське рагу з батату від Г'ю Джекмана

Г'ю Джекман приготував ароматну осінню страву за рецептом матері 1
Страва виходить по-осінньому теплою.

Вам знадобиться:

  • батат – 1 шт.
  • оливкова олія – 3 ст.л.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчика
  • імбир натертий – 2 ч.л.
  • каєнський перець – 1/2 ч.л.
  • паста карі – 1 ст.л.
  • овочевий бульйон – 300 мл
  • помідори – 700 г
  • гриби – 2 склянки
  • бебі-шпинат – 1 склянка
  • арахісове масло – 3 ст.л.
  • кінза – 2 ст.л.
  • морська сіль і перець

Як готувати:

Подрібніть цибулю, часник, каєнський перець і натріть на терці імбир. Поставте на вогонь пательню, налийте олію і викладіть нарізані овочі. Обсмажуйте протягом 10 хвилин на повільному вогні. Додайте пасту карі і тушіть ще 1 хвилину. Потім до цієї суміші додайте нарізаний на шматки батат, перемішайте і обсмажуйте ще 3-4 хвилини.

Додайте бульйон, нарізані дрібно помідори. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і зменште вогонь. Тушкуйте 15-20 хвилин, поки батат не стане м'яким. Додайте нарізані на чотири частини гриби і лишіть ще на 5 хвилин, потім додайте шпинат. А потім влийте арахісове масло і гарно перемішайте. 

Посоліть і поперчіть за смаком, додайте кінзу і можна вимикати вогонь. Дайте страві постояти 5-10 хвилин і можна подавати. 

Поради від Інформатора: покращити смак страви можна додавши до неї моркву, часник та петрушку, а насиченості їй додасть консервований чи відварений нут. Зіра та куркума нададуть особливих ноток рагу.

Стежте за нами у Viber

Image
Оперативні новини та розбори: Україна, світ, війна. Підпишиться👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити