Актор приготував ароматну осінню страву за рецептом матері
Австралійський актор і продюсер Г'ю Джекман, який є лауреатом премій "Еммі" та "Золотий глобус", 12 жовтня відзначає 57-й день народження. Він відомий роллю супергероя-мутанта Росомахи у серії фільмів "Люди Ікс", а ще ролями в фільмах "Ван Хелсінг", "Кейт і Лео", "Престиж" та "Австралія". Його зовнішність та акторський талант приваблюють глядачів у всьому світі, що робить його одним з найпопулярніших голлівудських зірок.
Г'ю Джекмана неодноразово визнавали найсексуальнішим і найхаризматичнішим чоловіком планети. При цьому відпочивати від виснажливих зйомок він любить на кухні, готуючи улюблені страви за рецептами своєї мами. А прописані вони у кулінарній книзі, яку ненька написала спеціально для нього. Актор неодноразово ділився рецептами на своїй сторінці в Instagram.
Це були пастуший пиріг з сочевицею, запіканка зі смаженими овочами та сиром халумі, ризото з гарбузом та шпинатом. Цього разу він поділився рецептом рагу з батату. Страва дуже по-осінньому атмосферна і відмінно підійде для обіду чи вечері у колі родини.
Подрібніть цибулю, часник, каєнський перець і натріть на терці імбир. Поставте на вогонь пательню, налийте олію і викладіть нарізані овочі. Обсмажуйте протягом 10 хвилин на повільному вогні. Додайте пасту карі і тушіть ще 1 хвилину. Потім до цієї суміші додайте нарізаний на шматки батат, перемішайте і обсмажуйте ще 3-4 хвилини.
Додайте бульйон, нарізані дрібно помідори. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і зменште вогонь. Тушкуйте 15-20 хвилин, поки батат не стане м'яким. Додайте нарізані на чотири частини гриби і лишіть ще на 5 хвилин, потім додайте шпинат. А потім влийте арахісове масло і гарно перемішайте.
Посоліть і поперчіть за смаком, додайте кінзу і можна вимикати вогонь. Дайте страві постояти 5-10 хвилин і можна подавати.
Поради від Інформатора: покращити смак страви можна додавши до неї моркву, часник та петрушку, а насиченості їй додасть консервований чи відварений нут. Зіра та куркума нададуть особливих ноток рагу.