Страва виходить дуже ніжна, але має виражений смак та аромат
Валерій Чигляєв, заслужений артист України і президент клубу "Золотий гусак" 14 липня святкує день народження. Йому виповнилося 68 років. Він неодноразово в інтерв'ю заявляв, що любить смачно поїсти. І мова йде не тільки про ресторанні страви. Комедійний актор і сам може приготувати смачну та неординарну страву і потішити себе та близьких.
Харизматичний гуморист і знавець неймовірної кількості анекдотів так само легко відноситься і до готовки. Він робить це не тільки із неймовірним задоволенням, а ще і додає до страв власних ноток та секретних інгредієнтів, щоб зробити їх неперевершеними. Наприклад, суп із сьомгою за власним рецептом Чигляєва обіцяє не лишити байдужими навіть гурманів.
Гарно миєте стейк сьомги, кладете у каструлю і заливаєте літром води. Ставите на вогонь готуватись. Як закипить, проварюєте 5 хвилин і додаєте у каструлю молоко, сіль та перець. Проварюєте ще 5 хвилин і додаєте плавлений сир, попередньо натертий на крупній терці. Готуєте ще 5 хвилин.
Потім дістаєте стейк з каструлі, відділяєте м'ясо від кісточки і розділяєте на невеликі шматки. Вертаєте у каструлю і додаєте невеликий шматочок маринованого імбиря. Страва готова. Можете смакувати!
Порада від Інформатора: якщо ви хочете, щоб суп був більш ситним, до нього можна додати одну чи дві картоплини. Ще гарним додатком до цієї страви будуть гриби. Для більш насиченого смаку молоко можна замінити на вершки, а для аромату додати свіжу зелень.