Арнольд Шварценеггер показав, на якій страві легко наростити м'язи

Cніданок улюбленого актора – вівсяна каша з грецьким йогуртом, а на перекус він обирає протеїнові батончики, які робить самостійно

Рецепт
Окрім фізичних навантажень потрібно харчування з високим вмістом білків та вуглеводів/

Американський бодибілдер, кіноактор і продюсер, бізнесмен і політик австрійського походження Арнольд Шварценеггер 30 липня відзначає свій 78-й день народження. Головний "Термінатор" світу навіть у цьому віці підтримує форму та виглядає гідно. Він не припиняє тренуватись та дотримується збалансованого харчування. У його раціоні переважають продукти з високим вмістом білка, овочі та фрукти.

Здебільшого Шварценеггер їсть однакові страви щодня, розподіляючи споживання білка на сніданок, обід і вечерю. Це салат, риба, м'ясо, яйця та протеїнові коктейлі. Незмінний протягом багатьох років і сніданок улюбленого актора – вівсяна каша з грецьким йогуртом. На перекус він здебільшого обирає протеїнові батончики, які робить самостійно. Готувати ці улюблені страви ікони бодібілдінгу не складно, тим паче він поділився певними секретами. Тож давайте приготуємо сніданок актора, який зарядить енергією на цілий день.

Вівсянка з грецьким йогуртом від Арнольда Шварценеггера

Звечера готуєте – зранку споживаєте
Звечора готуєте – зранку споживаєте

Вам знадобиться:

  • вівсянка цільнозернова – 1/4 склянки
  • молоко – 3/4 склянки 
  • насіння чіа – 1 ст.л.
  • арахісове масло – 1 ст.л.
  • банан – 1/2 штуки
  • грецький йогурт – 1/4 склянки
  • протеїн – 1 мірна ложна

Як готувати:

Візьміть невеличку баночку чи глибоку тарілку, насипте вівсянку і залийте молоком. Потім додайте чіа, арахісове масло, банан та протеїн, а зверху викладіть йогурт. Накрийте кришкою та поставте на ніч у холодильник. Зранку після тренування можете насолоджуватись.

Протеїнові батончики на перекус

Можна зробити кульки або пласт, а потім розрізати на квадрати
Можна зробити кульки або пласт, а потім розрізати на квадрати

Вам знадобиться:

  • вівсяна мука – 2 стакана
  • протеїн – 2 мірні ложки
  • фініки – 10 шт.
  • арахісове масло – 1/4 стакана
  • какао-порошок – 1/4 стакана
  • арахіс – 1 ст.л.

Як готувати:

У блендері змішайте вівсяну муку, протеїн та фініки. Має вийти однорідна маса. Отримане тісто перекладіть у миску, додайте арахісове масло, какао-порошок і арахіс та ретельно перемішайте. Зробіть кульки діаметром 5 см, викладіть на тарілку та посипте зверху какао-порошком. Відправте у холодильник на 10 хвилин. Можна смакувати!

Порада від Інформатора: до вівсянки можна додати лохину, малину або полуницю. Також смак покращать трохи натертого чорного шоколаду. Ще можна використовувати різні види молока. Для батончиків можна обрати мигдаль та мигдалеву пасту, тоді смак вийде більш витонченим.

Стежте за нами у Viber

Image
Оперативні новини та розбори: Україна, світ, війна. Підпишиться👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити