Анна Кошмал відмовилася від суворих дієт і так врятувала фігуру

Акторка намагається готувати такі страви, щоб вони були легкі і в той же час поживні.

Рецепт
Рис за цим рецептом виходить пікантним та може стати основою для повноцінного обіду

Українська акторка Анна Кошмал 22 жовтня відзначає свій 31-й день народження. Широку популярність вона отримала завдяки ролі Жені у серіалі "Свати". Також головні ролі вона виконала у серіалах "Сашка", "Село на мільйон" та "Хороший хлопець". Знаменитість відрізняється стриманим характером й ідеальною фігурою, утримувати яку їй допомагають заняття йогою та здорове харчування.

Анна Кошмал сказала, що не сидить на жодній дієті, а віддає перевагу виключно збалансованому харчуванню. На її думку, тільки так можна бути сповненою  енергії протягом дня. Але певні обмеження все ж є. Наприклад, вона відмовилась від кави, замінивши її чаєм матча, який виводить токсини. А ще вона не вживає вже тривалий час м'ясо. Страви намагається готувати такі, щоб вони були легкі і в той же час поживні.

Одним з улюблених гарнірів акторки є рис. Вона його готує у японському стилі, додаючи імбир, соєвий соус та лимон. Так він виходить дуже свіжим та пікантним, швидко надаючи відчуття ситості. Готується такий рис швидко, тому давайте і ми спробуємо просту страву із раціону відомої української акторки.

Рис з соєвим соусом та імбиром від Анни Кошмал

Анна Кошмал показала, завдякі якій страві тримає відмінну форму 1
Гарнір до будь-якої страви, який сприяє схудненню.

Вам знадобиться:

  • рис – 400 г
  • оливкова олія – 100 мл
  • соєвий соус – 100 мл
  • часник – 3 зубчики
  • імбир – 1 шматочок
  • мед – 1 ст.л.
  • лимон – 1/3 шт.

Як готувати:

Приготування страви максимально просте та швидке. Рис гарно промиваєте та відварюєте до готовності. Берете пательню, наливаєте оливкову олію, висипаєте рис та додаєте натертий імбир, дрібно нарізаний лимон, соєвий соус і мед. Все гарно перемішуєте і обжарюєте під закритою кришкою на повільному вогні 8-10 хвилин. Можна смакувати.

Поради від Інформатора: до такого рису можна додати сир тофу або гриби, кукурудзу чи горошок, а ще подрібнений солодкий перець чи моркву. Також можна додати курку, креветки або інші морепродукти. Подавайте страву гарячою, посипавши подрібненою зеленню і кунжутом.

Читайте нас у Facebook

Image
Оперативні новини: Україна, світ, війна. Підпишись 👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити