Акторка намагається готувати такі страви, щоб вони були легкі і в той же час поживні.
Українська акторка Анна Кошмал 22 жовтня відзначає свій 31-й день народження. Широку популярність вона отримала завдяки ролі Жені у серіалі "Свати". Також головні ролі вона виконала у серіалах "Сашка", "Село на мільйон" та "Хороший хлопець". Знаменитість відрізняється стриманим характером й ідеальною фігурою, утримувати яку їй допомагають заняття йогою та здорове харчування.
Анна Кошмал сказала, що не сидить на жодній дієті, а віддає перевагу виключно збалансованому харчуванню. На її думку, тільки так можна бути сповненою енергії протягом дня. Але певні обмеження все ж є. Наприклад, вона відмовилась від кави, замінивши її чаєм матча, який виводить токсини. А ще вона не вживає вже тривалий час м'ясо. Страви намагається готувати такі, щоб вони були легкі і в той же час поживні.
Одним з улюблених гарнірів акторки є рис. Вона його готує у японському стилі, додаючи імбир, соєвий соус та лимон. Так він виходить дуже свіжим та пікантним, швидко надаючи відчуття ситості. Готується такий рис швидко, тому давайте і ми спробуємо просту страву із раціону відомої української акторки.

Приготування страви максимально просте та швидке. Рис гарно промиваєте та відварюєте до готовності. Берете пательню, наливаєте оливкову олію, висипаєте рис та додаєте натертий імбир, дрібно нарізаний лимон, соєвий соус і мед. Все гарно перемішуєте і обжарюєте під закритою кришкою на повільному вогні 8-10 хвилин. Можна смакувати.
Поради від Інформатора: до такого рису можна додати сир тофу або гриби, кукурудзу чи горошок, а ще подрібнений солодкий перець чи моркву. Також можна додати курку, креветки або інші морепродукти. Подавайте страву гарячою, посипавши подрібненою зеленню і кунжутом.