Страва від української акторки яка може бути як десертом, так і гарніром до основної
Анастасія Іванюк є яскравою представницею молодого покоління українського кіно. Вона відома за ролями у серіалах "Прикордонники", "Ланцюгова любов" та "Потяг до Різдва". Акторка 4 грудня святкує день народження. Їй виповнилось 27 років. Вона харизматична та має унікальний стиль гри, який привертає увагу глядачів.
Ще акторка з кожним новим проєктом демонструє багатогранність та майстерність перевтілення. Її стрункість та доглянутісьь також зачаровує. Досягає вона такої ідеальної зовнішності завдяки спорту та здорового харчування. Наприклад, любить смакувати гарбузом, який готує у різних видах. Серед її улюблених страв – гратен. Він виходить дуже ніжним і смакує як з чаєм, так і з курячою грудкою. Тож давайте і ми приготуємо гарбуз за рецептом відомої української акторки.

Обчистіть гарбуз та наріжте на невеликі кубики. Натріть сир на крупній терці. В окремій мисці змішайте вершки з подрібненим часником, чебрецем, мускатним горіхом, сіллю та перцем.
Візьміть форму для запікання та змастіть її вершковим маслом. Викладіть шар гарбуза, полийте вершковим соусом, потім наступний шар, полийте його соусом. Повторіть 3-4 шари. Поставте гратен у духовку, попередньо розігріту до 180 °C.
Через 35 хвилин вийміть гратен з духовки та щедро посипте сиром, поверніть назад на 15-20 хвилин. Він має стати золотисто-коричневим. Дайте охолонути і можна вживати. Смачного!
Поради від Інформатора: для солодкості можна додати корицю, імбир, гвоздику чи ваніль. Якщо хочете, щоб страва була солоною, як гарнір, то можна додати броколі чи гриби. Для надання хрусткої текстури підійдуть горіхи або насіння.