"Президент чітко дав зрозуміти обом сторонам: якщо прямий діалог не розпочнеться в найкоротші строки, то США мають піти з цього конфлікту - що б це не означало..."
Робота "100 років" за віршем видатного українського поета Василя Стуса нагадує про тривалу боротьбу українців за свободу, сильний дух нашого народу, що не був зломлений попри найтяжчі випробування.
Рецепти сорбету
Літо — сезон свіжих фруктів, з яких можна легко приготувати сорбет, що відмінно освіжить у жарку погоду. Цей заморожений десерт можна їсти на сніданок, обід і вечерю.
Інформатор зібрав 5 рецептів сорбетів із фруктами, якими можна буде насолодитися в жарку погоду.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: кавун ретельно вимити й розрізати на шматки. Найкраще підійдуть стиглі цукристі кавуни. М’якоть кавуна відокремити від кірок, нарізати кубиками й ретельно видалити все насіння. Збити в блендері до однорідної маси. Додати цукрову пудру або інший підсолоджувач, знову збити.
Перелити отриману масу у форму і прибрати в морозилку. Для отримання правильної текстури сорбету кожні 30–60 хвилин діставати місткість із сорбетом і перемішувати його. При бажанні, необов’язково чекати повного застигання маси.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: з цукру, води й соку лимона зварити сироп і остудити. Заздалегідь заморожену чорницю залити охолодженим сиропом і ретельно все подрібнити блендером. Після цього сорбет ще на пару годин відправити в морозилку, а вже звідти — до столу.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: очистити диню від серцевини і шкірки, і нарізати на невеликі шматочки. Викласти шматочки дині на пергаментний папір і поставити в морозилку на 4–6 годин або на ніч. У гарячій воді розвести мед і залишити до повного охолодження.
Заморожену диню разом із соком, водою з медом і м’ятою подрібнити в блендері до однорідної консистенції м’якого морозива. Переставити сорбет у форму і відправити охолоджуватися в морозилку на 1 годину.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: змішати в каструлі цедру лимона, склянку води й цукор. Довести до кипіння, після чого зменшити вогонь. Кип’ятити на повільному вогні впродовж 5 хвилин, потім остудити. Висипати масу у форму і відправити в морозилку.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: помити вишню, очистити від кісточок і збити в блендері, щоби вийшла однорідна маса. Потім у сотейник налити воду, додати цукор і варити на невеликому вогні, поки весь цукор не розчиниться.
Остудити сироп, змішати його з вишневою масою, додати лимонну цедру й добре перемішати. Поставити в морозилку на дві години.
Нагадаємо, 5 рецептів корисних солодощів, які будуть корисні для вашого організму, а також 5 рецептів домашнього лимонаду та морозива.
Крім того, 5 простих рецептів незвичайних сніданків, які можна швидко приготувати.
Також Інформатор писав, прості рецепти салатів, які можна приготувати до 30 хвилин.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.