"Президент чітко дав зрозуміти обом сторонам: якщо прямий діалог не розпочнеться в найкоротші строки, то США мають піти з цього конфлікту - що б це не означало..."
Робота "100 років" за віршем видатного українського поета Василя Стуса нагадує про тривалу боротьбу українців за свободу, сильний дух нашого народу, що не був зломлений попри найтяжчі випробування.
Рецепти йогурту
Йогурт - відмінне легке блюдо на сніданок або перекус. Цей десерт легко можна приготувати вдома.
Інформатор зібрав 5 рецептів йогуртів, які легко приготувати в домашніх умовах.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: спочатку стерилізувати весь посуд, який буде використовуватися для приготування йогурту (можна окропом).
Вилити молоко в каструлю. Розрізати паличку ванілі уздовж, ножем виймаючи м'якоть і додати її в каструлю з молоком. Довести молоко до кипіння й кип'ятити 2-3 хв на невеликому вогні. Потім процідити молоко й дати йому охолонути до 40 градусів.
Викласти в молоко закваску й добре перемішати. Вилити молоко з закваскою в термос, загорнути його в теплу тканину й залишити в теплому місці на 5-6 годин. Готовий йогурт перелити в стерилізовані банки, зверху посипати ягодами, поставити в холодильник на кілька годин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: закип'ятити молоко й остудити його до 30 градусів. Додати в молоко цукровий пісок, йогурт і подрібнений у блендері банан. Усе ретельно перемішати.
Загорнути каструлю рушником і прибрати в тепле місце на 6 годин, потім поставити в холодильник ще на кілька годин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: спочатку ретельно вимити баночки для йогурту, висушити і прожарити в духовці або мікрохвильовій печі.
Фрукти очистити від шкірки й подрібнити в блендері. Якщо використовуєте ягоди, після блендера потрібно протерти отриману суміш через сито, щоби позбутися дрібних кісточок. Закип'ятити молоко й остудити до 40 °С. Додати в молоко натуральний йогурт і ягідно-фруктову масу, перемішати до однорідного стану. Потім перелити підготовлене молоко в баночки.
На дно мультиварки постелити чисту тканинну серветку або силіконовий килимок. Встановити баночки в мультиварку, налити прямо в чашу теплу воду, щоби баночки були покриті на 1/3. Вимкнути режим «Йогурт». Через 7-8 годин баночки потрібно поставити в холодильник на кілька годин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: молоко закип'ятити й остудити до 40 °С. Суху закваску розчинити в декількох ложках молока і вилити в решту молока. Розлити по скляних баночках і накрити їх харчовою плівкою або кришками, закутати махровим рушником. Залишити для сквашування на 12-14 годин. Остудити в холодильнику 3-4 години.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: молоко закип'ятити й остудити до кімнатної температури. Йогурт розвести в 0,5 склянки молока.
Отриману закваску з'єднати з рештою молока і акуратно перемішати. Розлити молоко по скляних баночках, добре накрити кожну баночку фольгою й поставити їх у розігріту духовку до 50 °С. Щогодини включати духовку на 50 °С на 5-7 хвилин. Час приготування йогурту 6-8 годин. Готовий йогурт поставити в холодильник на ніч.
Нагадаємо, 5 рецептів корисних солодощів, які будуть корисні для вашого організму, а також 5 рецептів домашнього лимонаду й морозива.
Крім того, 5 простих рецептів незвичайних сніданків, які можна швидко приготувати.
Також Інформатор писав, прості рецепти салатів, які можна приготувати до 30 хвилин.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.