Зірка Кварталу Тетяна Песик знайшла шлях до серця будь-якого Володьки - підглянула в ресторанах

Це корисна альтернатива звичайній тортильї, яка відмінно поєднується з різними начинками

Рецепт
Ідеальний варіант для сніданку чи перекусу.

Українська акторка, комікеса, учасниця КВК та "Ліги сміху" Тетяна Песик 25 грудня відзначає день народження. Їй виповнилось 38 років. Вона вважається однією з найкращих гумористок країни. Популярність акторці принесла роль Тані у серіалі "Танька та Володька". Знаковою для неї стала і участь у проєкті "Жіночий квартал".

Тетяна Песик відкрита та емоційна, володіє природною здатністю утримувати увагу аудиторії і перевтілюватися у найрізноманітніші комічні образи. Вона працьовита та цілеспрямована, готова витрачати купу часу на роботу, а ось на складні страви, ні. Тому віддає перевагу швидким, але смачним і дієтичним стравам. Деякі з них, за словами акторки, вона підгледіла у ресторанах і кафе. Як, наприклад, морквяну тортилью.

Рецептом цієї страви, яка готується за хвилини, але смакує неймовірно вишукано, Тетяна поділилась зі своїми шанувальниками. Та ще й розповіла з чим саме можна їх вживати. Тож давайте спробуємо.

Морквяна тортилья від комікеси

Тортилья виходить фактурна, але ніжна
Тортилья виходить фактурна, але ніжна.

Вам знадобиться:

  • морква – 3 моркви
  • твердий сир – 70 г
  • яйця – 2 шт.
  • спеції, сухий часник, сіль, паприка
  • крем-сир – 100 г
  • червона риба – 100 г
  • рукола

 Як готувати:

Обчистіть моркву і натріть на крупній терці. Також натріть твердий сир. Поєднайте їх у мисці і додайте яйця. Гарно перемішайте. Візьміть деко, застеліть пергаментом і викладіть морквяну суміш, сформувавши два кола. Поставте запікатись у духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.

Коли тортильї будуть готові, дайте їм трохи охолонути і змажте крем-сиром. Зверху викладіть трохи руколи і червону рибку. Згорніть навпіл, можна смакувати. 

Поради від Інформатора: В основу можна додавати різні спеції на ваш смак. Також можна експериментувати з начинками. Це може бути курка,  відварена чи обсмажена, свіжі огірки, помідори, болгарський перець та листя салату. Ще можна зробити її солодкою, додавши мед та родзинки, або інші сухофрукти.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Песик Тетяна (@tanet_vip)

Читайте нас у Facebook

Image
Оперативні новини: Україна, світ, війна. Підпишись 👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити