Це корисна альтернатива звичайній тортильї, яка відмінно поєднується з різними начинками
Українська акторка, комікеса, учасниця КВК та "Ліги сміху" Тетяна Песик 25 грудня відзначає день народження. Їй виповнилось 38 років. Вона вважається однією з найкращих гумористок країни. Популярність акторці принесла роль Тані у серіалі "Танька та Володька". Знаковою для неї стала і участь у проєкті "Жіночий квартал".
Тетяна Песик відкрита та емоційна, володіє природною здатністю утримувати увагу аудиторії і перевтілюватися у найрізноманітніші комічні образи. Вона працьовита та цілеспрямована, готова витрачати купу часу на роботу, а ось на складні страви, ні. Тому віддає перевагу швидким, але смачним і дієтичним стравам. Деякі з них, за словами акторки, вона підгледіла у ресторанах і кафе. Як, наприклад, морквяну тортилью.
Рецептом цієї страви, яка готується за хвилини, але смакує неймовірно вишукано, Тетяна поділилась зі своїми шанувальниками. Та ще й розповіла з чим саме можна їх вживати. Тож давайте спробуємо.

Обчистіть моркву і натріть на крупній терці. Також натріть твердий сир. Поєднайте їх у мисці і додайте яйця. Гарно перемішайте. Візьміть деко, застеліть пергаментом і викладіть морквяну суміш, сформувавши два кола. Поставте запікатись у духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.
Коли тортильї будуть готові, дайте їм трохи охолонути і змажте крем-сиром. Зверху викладіть трохи руколи і червону рибку. Згорніть навпіл, можна смакувати.
Поради від Інформатора: В основу можна додавати різні спеції на ваш смак. Також можна експериментувати з начинками. Це може бути курка, відварена чи обсмажена, свіжі огірки, помідори, болгарський перець та листя салату. Ще можна зробити її солодкою, додавши мед та родзинки, або інші сухофрукти.
Посмотреть эту публикацию в Instagram