«Росія хоче побачити кінець, але може бути й так, що вони тягнуть час»
«Місто Наречених» - це присвята всім жінкам, які втратили чоловіків на кривавій війні росії проти України. Надчутлива та важка тема, величезна відповідальність та невимовний біль, які неможливо передати словами.
Не всі знають, як смачно приготувати кукурудзу, хоча на перший погляд здається, що в цьому немає нічого складного
Кукурудза - дуже корисний продукт харчування. У ній безліч вітамінів, а також мікроелементів та інших цінних речовин. Однак не всі знають, як правильно варити кукурудзу, хоч на перший погляд здається, що в цьому немає нічого складного. Результат не завжди виходить очікуваним. Замість соковитої кукурудзи ми отримуємо суху і тверду.
Спочатку потрібно не помилитися у виборі кукурудзи для приготування. Свіжу молоду кукурудзу можна купити лише у сезон, що триває з липня до кінця серпня. Щоб переконатися у продукті, спробуйте на смак одне сире зернятко. Якщо воно світле, солодкувате і соковите, можете сміливо набирати оберемок жовтеньких качанів. А от якщо в зерні мало соку, а саме воно насичено жовте, відкладіть кукурудзу в бік. Це вірна ознака старого продукту.
Вже пізніше з'ясовується, що правильний вибір - це лише 50% успіху, а качани можна зіпсувати неправильним варінням. Розкажемо про помилки:
Кукурудзу їдять як гарячою, так і холодною. Можна качани нарізати кільцями і готувати на грилі. Маленькі молоді качани заготовляють на зиму або готують у духовці. Також їх можна маринувати та запікати у фользі у духовці. Варіантів приготування та подачі кукурудзи чимало, і у кожного народу вони свої.
Раніше Інформатор писав про те, що кукурудзу не потрібно варити. Соцмережі посварилися через незвичайний рецепт.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.