"Це пісня про нашу невагомість у масштабах Всесвіту та водночас силу та важливість кожного моменту. Ми для Всесвіту цього маленька частинка і що б ми не робили – це лиш коротка миттєвість", — розповів Білий Бо.
Кілька простих правил, які допоможуть стати справжнім кавовим гурманом
Якщо ви не дотримуєтеся інструкції або не знаєте необхідного ступеня помолу зерен, то смак кави розкриється недостатньо. Візьміть на озброєння кілька простих правил, які допоможуть стати справжнім кавовим гурманом.
До того ж, грубий помол дозволяє воді швидко проходити, а дрібний уповільнює потік води. Цей фактор необхідно враховувати у процесі приготування смачного та ароматного напою. Якщо вода надто швидко тече через кавомолку, вона не встигне поглинути ароматизатори. Ваша кава буде не смачною, дуже розбавленою та слабкою. Якщо вода тече надто повільно чи не тече зовсім - аромат стане надто сильним, навіть надмірним.
Деякі вважають за краще не морочитися з приготуванням і просто заливають каву окропом у чашці. Якщо ви зважилися на такий спосіб, то візьміть найдрібніший, порошкоподібний помол. Частинки дадуть ароматний настій, просочаться водою та осядуть на дно. Не збовтуйте їх, просто пийте свою каву.
Найсмачніший напій можна зварити тільки зі свіжомелених зерен, тому не робіть заготовку про запас. Правильно обраний помел зробить вашу каву по-справжньому смачною і гармонійною, а вас зведе до рангу кавового гурмана.
Раніше Інформатор писав про те, що ви все життя п'єте каву неправильно.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.