Страва універсальна та потребує всього п'ять хвилин часу на приготування і мінімум інгредієнтів
Українська співачка Sonya Kay, яка є племінницею легендарної Софії Ротару, 24 листопада відзначає 35-й день народження. Її пісні здебільшого про кохання та стосунки між людьми. Окрім музики, Sonya Kay займається танцями та дизайном. Наприкінці минулого року вона народила двох чудових хлопчиків, тому часу на приготування складних страв майже не лишилось.
Телеведучий Григорій Герман у проєкті "Ранок з Україною" навчив співачку готувати смачні та легкі сендвічі. Завдяки тому що в них можна змінювати інгредієнти на ті, що є в холодильнику, вони щодня смакуватимуть по різному. Вони впорались з приготуванням такого мелт-сендвічу всього за 5 хвилин. Тому давайте спробуєте і ви.

Авокадо почистіть та викладіть у миску. Додайте сік половини лимона, майонез та сіль, розімніть виделкою до стану пасти. Візьміть запечену курку і подрібніть її на невеликі кубики.
Поставте пательню на вогонь, змастіть вершковим маслом та викладіть натертий на крупній терці сир. Зверху покладіть шматок хліба, а на нього пюре з авокадо та курку і зверху ще один шматок хліба. Притисніть сендвіч і щедро посипте сиром. Накрийте кришкою і лишіть на 2 хвилини.
Як час спливе, перекиньте сендвіч на інший бік. Знову накрийте кришкою та чекайте дві хвилини. Зніміть його з пательні на тарілку. Можна смакувати!
Поради від Інформатора: до сендвіча можна додати гриби, цибулю, помідори, шпинат, іншу зелень. Замість пасти з авокадо можна взяти будь-який улюблений соус. Можна не лише зробити сирну шубку, а й покласти пластинку сиру всередину.