Холодний сніданок для тих, хто худне з Ілоною Гвоздєвою

Гаспачо з креветками від української хореографині виходить дуже легким та ніжним

Рецепт
Ідеальна страва для ідеальної фігури.

Хореографиня та танцюристка, переможниця п’ятого сезону шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова 5 серпня відзначає день народження. Їй виповнилось 37 років. У неї неймовірна запальна вдача, а енергія прямо ллється з дівчини. ЇЇ танці завжди заряджають позитивом і зачаровують професіоналізмом. Гвоздьова неодноразово казала, що такий шалений ритм життя її не обтяжує, а навпаки надихає. Якщо треба перезавантажитись, то це питання до кухні.

Ні, вона не наїдає боки, а готує у задоволення смачні і корисні страви, якими потім годує рідних і близьких. Хореографиня каже, що для неї кулінарія, то про естетичне і емоційне задоволення. Колись вона навіть мала власний блокнот, де записувала домашнє меню на кожен день. Серед коронних страв Гвоздьової борщ, суп Том Ям та сирний місо-суп із сьомгою. Вона обожнює додати до страв соєвий соус, соус Теріякі, кунжутне насіння і спаржу. Цього разу танцівниця поділилась зі своїми шанувальниками рецептом холодного супу гаспачо. Він виходить дуже смачним та освіжаючим, що дуже актуально у літню спеку. Тож давайте готувати.

Гаспачо з креветками від Ілони Гвоздьової

Легка літня страва для ідеальної фігури від Ілони Гвоздьової 1
Гаспачо - це холодний іспанський суп

Вам знадобиться:

  • помідор - 1 шт
  • болгарський перець - 1 шт
  • цибуля - 1/2 шт
  • часник - 1 зубчик
  • сіль
  • перець
  • базилік - кілька гілочок
  • лід - 3-4 кубики
  • креветки - 8-10 шт

Як готувати:

Миєте та чистите овочі. Перець, помідор та цибулю нарізаєте напівкільцями та викладаєте на деко, попередньо застелене пергаментом та збризнуте оливковою олією. Посипаємо сушеним базиліком та відправляєте у духовку розігріту до 170 градусів. Запікаєте 10–15 хвилин.

Тим часом ставите на вогонь пательню, збризкуєте маслом та обсмажуєте на ній креветки 3-4 хвилини. Приправляєте сушеним часником та спецією лемонграс. Вимикаєте та знімаєте на тарілку. 

Коли овочі запеклись і трохи охололи, перекладаєте їх у блендер, додаєте часник, базилік та лід. Солите і перчите та перебиваєте до однорідної текстури. Викладаєте гаспачо у тарілку, додаєте креветки й прикрашаєте гілочкою базиліку. Можна смакувати!

Поради від Інформатора: щоб покращити смак гаспачо можна додати авокадо і невелику кількість томатне пюре. Додавання свіжого лимонного соку підкреслить смак креветок та збалансує жирність супу.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Олеся Єгоричева (@ole.ole__)

Читайте нас у Facebook

Image
Оперативні новини: Україна, світ, війна. Підпишись 👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити