З мінімуму інгредієнтів у вас вийде смачна та корисна страва
Українська реперка та інфлюєнсерка Alyona Alyona 14 червня святкує день народження. Вона завжди мала пишні форми, але зовсім від цього не комплексує. Щодо їжі, то артистка любить смачно попоїсти, але намагається харчуватися лише корисною їжею. Тож і рецепт млинців, яким вона охоче поділилась, теж незвичний.
Головним інгредієнтом у цій страві є кабачки. Саме вони є основою млинців. Які, за словами реперки, виходять дуже ніжними та смачними. Ще ці млинці дуже корисні, бо кабачки мають у складі вітаміни, багато клітковини і мінералів. На приготування знадобиться не більше пів години, а з порадою Інформатора ця страва стане ще смачнішою.
Для начинки:
Кабачки розрізаємо навпіл і ложкою дістаємо з них насіння. Потім натираємо їх на середній тертці і лишаємо на 10 хвилин, щоб вони пустили сік (його потрібно злити). Тим часом натираємо на дрібній тертці твердий сир і переходимо до наступного процесу.
Беремо глибоку миску, в ній змішуємо яйця з молоком, олією, натертим сиром, ще додаємо розпушувач, сіль та перець. В отриману масу відправляємо кабачки та ретельно перемішуємо. За потреби можна додати трохи борошна, щоб млинці краще тримали форму.
Розігріваємо пательню і обсмажуємо млинці з двох боків на середньому вогні. Для начинки беремо кисломолочний сир, в який додаємо дрібно нарізаний кріп. Солимо та перемішуємо. Загортаємо начинку у млинці.
Порада від Інформатора: Млинці будуть смачнішими, якщо додати свіжі петрушку, базилік або кінзу. Також смакових нот додадуть спеції, на кшталт куркуми, шафрану чи мускатного горіха.