Як готувати з легкістю і задоволенням, навчить британський шеф-кухар!
Підкресліть смак м'яса - абрикосами, а курки - беконом. Готуйте баклажани на парі, а шоколад подавайте з апельсинами! Ці та інші прості трюки порадив відомий шеф-кухар Джеймі Олівер.
Ароматнішою курку зробить бекон. Він додасть курятині димного присмаку.
Зробіть кляр з борошна. Для утворення смачної сокоринки у м'яса обваляйте його у борошні.
Від зайвої жирності м'ясо врятує ананас. Додайте порізаний кубиками чи кружальцями.
Відтінками смаку м'ясо збагатить абрикос. Додавайте його м'якоть та тушкуйте м'ясо разом із ним.
Олією натріть саму рибу перед тим, як смажити. Сковороду при цьому змащувати не обов'язково, наполягає шеф.
Ароматність рибі під час смаження додасть знову ж таки бекон. Він остаточно позбавить страву запаху водоймища.
Щоб риба не прилипала до грилю, натріть її сіллю.
Відварну картоплю для салату ріжте гарячою. Зелень до картоплі подавайте після приготування останньої, інакше зелень прив'яне.
Під час смаження цибулі додайте до неї трохи солі, так ви врятуєте дім від повсюдного цибулевого амбре. Смажте на повільному вогні.
Щоб зменшити гостроту перця чилі, очистіть його від насіння і промийте у воді.
При подрібненні часнику скористайтеся трюком: спочатку подрібніть зубчик ножем, потім посоліть і притисніть.
Готуйте баклажани на парі.
Буряк варіть у несолоній воді. Додавання солі не тільки збільшить час приготування, а й зробить овоч жорстким.
Яйця з цукром для бісквіта або іншої випічки збивайте над паровою банею.
Для того, щоб цитрусові віддали максимум соку, нагрійте їх, а потім розкачайте по столу, притискаючи якомога сильніше.
До шоколадного соусу додайте апельсин, він прекрасно розкриє смак шоколаду.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.