“Я готовий на все заради миру в Україні. Якщо завтра Україну приймуть до ЄС та НАТО, я більше не потрібний. Але поки цього не буде, я захищатиму свою країну”
"Це був такий час, коли всі записувалися до тероборони, і були великі черги. Я попросив зайняти мені місце в черзі, щоб я зміг записатися"
Всі ми інколи вдаємо, що все добре, хоча по факту ні. В такі моменти твоє тіло ніби онімівше від душевного болю хоче втекти кудись на вулицю, де холодно і вогко, бо тільки там твій внутрішній стан співпадає з тим що назовні. Задихаючись, ти кричиш в пустоту про те, як тобі погано.
Рецепти апельсинового варення
Апельсинове варення — це відмінні ласощі, які легко можна приготувати вдома. З таким десертом можна робити бутерброди, тости, а також прикрашати ним торти.
Інформатор зібрав 3 рецепти варення з апельсинів із різними смаками.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: апельсини помити. Два з них знадобляться зі шкіркою: цілі апельсини тремо на тертці (тільки шкірку). Потім видалити білу шкірку й насіння. Інші два апельсини почистити і видалити насіння.
М'якоть апельсинів нарізати невеликими квадратами. Помістити м'якоть із чотирьох апельсинів і натерту шкірку з двох штук у каструлю, налити воду й додати цукор. Перемішати. Довести до кипіння. На цьому етапі додати дрібку кориці і гвоздику. Після охолодження ще раз закип'ятити.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: апельсини вимити, помістити в киплячу воду і варити 15 хвилин, щоби шкірка стала м'якою. Вийняти апельсини на тарілку і трохи остудити. Нарізати в довільній формі невеликими шматочками. Перекласти в сотейник. Засипати цукровим піском і залишити на пів години. За цей час апельсини мають пустити сік.
Поставити на вогонь, додати лимонний сік. Варити, помішуючи силіконовою або дерев'яною ложкою 1,5 години. Банки попередньо простерилізувати, наповнити їх варенням, туго закрутити кришки й поставити в холодильник після охолодження.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: мандарини й апельсини нарізати часточками. Всипати у воду цукор, зварити сироп і залити ним цитрусові. У суміш видавити лимонний сік. Варення перемішати, залишити його настоюватися на пару годин. Закип'ятити суміш, варити її на низькому вогні десять хвилин, а потім охолодити. Повторити процес кип'ятіння ще тричі. Потім розкласти остигле варення по банках.
Нагадаємо, що покласти в ланч-бокс: нескладні рецепти обідів, які можна брати із собою.
Також Інформатор писав, як приготувати лаваш вдома: прості рецепти.
Крім того, як приготувати гарячий шоколад вдома: 5 рецептів на будь-який смак.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.