Як «червона зона» вплинула на роботу кафе та ресторанів в Україні

У "червоній" зоні виторг кафе та ресторанів впав на третину за кілька днів

Як «червона зона» вплинула на роботу кафе та ресторанів в Україні

В Україні просів виторг закладів у "червоній" зоні. Середній чек та кількість транзакцій змінилися настільки, що загальний виторг просів на 34%.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на дослідження програми Joinposter.com

 

Як «червона зона» вплинула на роботу кафе та ресторанів в Україні 1

Виторг сімох з половиною тисяч кафе, ресторанів та бістро у "червоній" зоні знизився за тиждень на 34% з 18 жовтня. Гості стали рідше відвідувати заклади "червоної" зони: кількість транзакцій з 18 по 24 жовтня впала на 30% порівняно з попереднім тижнем.

Середній чек також показує негативну динаміку - спад на 28%, тоді як у решті областей - на 16%.

Також, для порівняння, виторг закладів в інших зонах у цей період просів на 22%, а спад відвідуваності склав 17%.

Нагадаємо, до "червоної" зони епідеміологічної небезпеки тоді потрапили Дніпропетровська, Запорізька, Донецька та Одеська області.

Як «червона зона» вплинула на роботу кафе та ресторанів в Україні 2

Раніше Інформатор повідомляв, що загрожує за відсутність маски у громадських місцях.

Також ми писали, що перше місто в Україні зупинило громадський транспорт на час "червоної" зони карантину.

Крім того, ми повідомляли, у яких сферах найгірша ситуація з ліжками для COVID-хворих.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі «Інформатор Live». Підписатися на канал у Viber можна тут .

 

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube