У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Ця страва смачний поживний сніданок, а також цікава закуска для аперитиву. Як швидко їх приготувати
Порада від Інформатора: тісто можна приготувати самостійно за вашим улюбленим рецептом, а можна купити готове (круглі або прямокутні листи).
1. Викладіть лист листкового тіста і змастіть його тонким шаром вершкового сиру типу "Філадельфія" ("Віола", "Президент" і т.п)
На смак можна поперчити або додати тертий сир.
2. Розріжте аркуш тіста на 8 однакових частин.
Якщо у вас прямокутне тісто, розрізати його треба так:
3. Викладіть на готові трикутники дрібно нарізану начинку.
Згорніть трикутник, починаючи з більшого краю до гострого, формуючи круасан.
4. Гострий кінчик майбутнього круасану має бути внизу, щоб у процесі випікання рогалик не розгорнувся.
Змастіть круасан збитим яйцем і посипте маком, кунжутом, соняшниковим насінням або гарбуза.
5. Випікайте 25 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.